2777
2789
عنوان

کسی جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
ممنون برا نظر وراهنمایی.. حداقل خوبیش بود تکلیفمو بدونم.. اوایل هرروز چت پیام یروز نبودم کلی پیام وز ...

خواهش میکنم الهی اشکال نداره غصه نخور اینا همش حکمت خداس باز شکر ک زود فهمیدی و بیشتر وابستش نشدی خیلیا الان هستن ک با بچه ان و میگن کاش اون موقع شمارشو پاک میکردم انشالا همه ک مشکل دارن مشکلاتشون حل بشه ماهم تو اونا ب فکره تلافی ام نباش همین ک ی نفری رو ازدست داده ک دوسش داشته براش کافیه انشالا شمام ب مراده دلتون برسین با کسی ک لیاقتتون رو داره برین تو رابطه

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

ممنون برا نظر وراهنمایی.. حداقل خوبیش بود تکلیفمو بدونم.. اوایل هرروز چت پیام یروز نبودم کلی پیام وز ...

هیچ کاره خدا بی حکمت نیس خداروشکر کنین ک باز زود شناختینش شایدم سرش جایه دیگه گرم شده بفکره تلافی ام نباشین بیشتر درگیر میشین انشالا ک مورده بهتری پیش بیاد براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاره خدا بی حکمت نیس خداروشکر کنین ک باز زود شناختینش شایدم سرش جایه دیگه گرم شده بفکره تلافی ام ...

من سرغرورم خیلی حساسم خیلی.. چهارروز پیام دادم زنگ همه لال شدن یکی جوابمو نداد.. اخرش شد جوابم سربه سر من نزار.. اون همه گریه. اون همه استرس ونگرانی.. خداخدا میکنم پیام بده جوری جوابشو بدم حض کنه. فقط دعاکن بشه

من سرغرورم خیلی حساسم خیلی.. چهارروز پیام دادم زنگ همه لال شدن یکی جوابمو نداد.. اخرش شد جوابم سربه ...

حق دارین انشالا ک غرورش له بشه