2777
2789
عنوان

یه تعریف از متاهلی بکنم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 80 پست
اینطوری که خوبه اگه زود آشتی کنین ولی اگه دو طرف کینه ای باشن خیلی سخته

من کینه ایم شوهرم نه..

الانم گ میبینی آشتی کردم دیدم چند وقته خیلی زندگیو زهرش کردم برا همین اولین بار بیدار شدم صبحونه براس درسا کردم😂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم مودیه معلوم نیست چشه گاهی خیلی خوب و گاهی خیلی بد،نمیدونم تو اون مغزش چی می گذره 

بعد همه هم ازش تعریف می کنن میگن خوش به حالت چه شوهر خوبی گیرت اومده،نمیگم بده ولی خیلی وقتا منو اذیت می کنه

من کینه ایم شوهرم نه..الانم گ میبینی آشتی کردم دیدم چند وقته خیلی زندگیو زهرش کردم برا همین اولین با ...

اخیی میگذره قدر همو بدونین زندگی همینه غم و شادیش با همه   

منم تازه از پارترنم جدا شدم مثل خودت کینه ایم🤣🤣

نفرینش کرذم و بلاکش کردم  از همه جا ولی اون لحظه عصبی بودم

الان که اروم شدم دلم براش تنگ شده 

من از وقتی باردار شدم وقتایی ک سرکاره خیلی راحت ترم

چون اون وقتی میاد تغییرات هورمونی رو درک نمیکنه حال بدمون و توقع داره اوکی باشم برا همین هی باهاش دعوا میکنم و هی حال دوتامون بده.

من باید خونه از خودم باشه هر وقت دعوا کردیم بندازمش بیرون😈😈همینقدر سمی هستم اصلا حوصله ناز کشیدن ندارم البته اون مرحله هم خیلی باید بره رو روح و اعصابم

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
شوهر منم مودیه معلوم نیست چشه گاهی خیلی خوب و گاهی خیلی بد،نمیدونم تو اون مغزش چی می گذره بعد همه هم ...

منم همینطور🚶‍♀️🤝 البته من مودیم

ولی شوهرم یه اخلاقی ک داره وقتی جواب سوالتون میده میپره بت  ک این همیشهههه هست کلا انگار دعوا داره بات

و من قبلا خیلی رو این اخلاق حساس بودم 

چیکار کرده؟

همیشه میگفت قبلا که مجرد بوده دلش زن متخصص میخاست بعدا فهمیده نه بدرد نمیخوره بارها اینو گفته

دیشب داشت از یکی تعریف میکرد زنش متخصص وباز داشت میگفت با خودم گفتم بیا متخصص میخاستی اینه زندگیش

منم خیلی خیلی ناراحت شدم گفتم تو که ارزوت همچین چیزیه چرا منو گرفتی

میگه واقعیت و گفتم  ازین ب بعد نمیگم راستش و

ینی هنوزم اصرار داره واقعیت اینه که زن متخصص میخاست

نمیفهمه من ناراحت میشم 

اخیی میگذره قدر همو بدونین زندگی همینه غم و شادیش با همه منم تازه از پارترنم جدا شدم مثل خودت کینه ...

آره خب 

ولی اینکه هر روز تو دلش بدی و اون دقت بده خیلی سخته

من از وقتی باردارشدم و هرمونام به هم ریخت اوضاعمون کلااا بهم ریخته💔😂