اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای اره تا بوده همین بوده مجردا حسرت زندگی متاهلی رو میخورن متاهلا هم میگن کاش مجرد میموندیم
والا ۲۰ ساله ازدواج کردم .زندگی را هم باهم ساختیم.بالاپایین زیادی داشتیم ولی الحمدالله ساختیمش .اما واقعا اگر برگردم به جوانیم امکان نداره ازدواج کنم.نه اینکه همسرم بد باشه .اصلا با هیچ کس ازدواج نمی کنم.ازدواج افتادن مادام العمر توی درد سر و مسئولیتهای بی پایان و فداکاری مادرانه و .........اصلا ارزش نداره .به دخترم هم گفتم به نظر من اصلا ازدواج نکن