2777
2789
من فوبیا پرنده دارم‌ حتی جوجه رنگیم شوهرم بخره انقدر گریه میکنم تا ببره از خونه

جدی 😅 منم همینطورم اصلا نمیتونم دست بزنم یک بار برادر زادم یه جوجه گذاشت رو دستم پرتش کردم بدبختو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی 😅 منم همینطورم اصلا نمیتونم دست بزنم یک بار برادر زادم یه جوجه گذاشت رو دستم پرتش کردم بدبختو

من سکته میکنم بیاد رو دستم ببین من سر اینکه پرنده همسایه اومد خونمون دیدمش ببین یک هفته حالم بد بود شب خوابم نمیبرد هنوز درباره پرنده حرف میزنم بدنم مور مور میشه صدای پرنده از خواب بیدارن میکنه

والا اطلاع زیادی ندارم فقط یه بار یه بچه کبوتر افتاده بود تو پارکینگمون منم عاشق حیواناتم کلا 

گرفتم بزارمش رو درخت تو حیاط که بتونه با مادرش بره ولی یهو دیدم  قفسه سینش پر از موجودات ریز کوچیکه حالا کنه بود یا چی بود نمی‌دونم 

سریع گذاشتمش و رفتم دستمو کلی شستم و ضد عفونی کردم ولی پرنده سالم و سرحال بود به نظرم

عاشق سگم هست تازه😐 من کلا از نگهداری حیوون بدم میاد 🥲

منم خیلی خیلی بدم میاد شوهرم کلکسیون پرنده داشت ولی من به معنای واقعی فوبیا دارم بخاطر همین همشو فروخت چونکه اصلا همش درحال جیغ جیغ بودم ولی گربه دوستدارم که بخاطر بچه نمیتونیم بیاریم

بله

تو بال و پرشون‌ پر از کنه هستش و هزارجور مریضی میارن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

من تاپیک زدم بابت پرنده واقعا چشمم ترسیده از حیوانات خانگی🤦

👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩‍❤️‍👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم

کل وقت مگه چیکار میکنه؟؟

خب سرش گرمه به پرنده.پرمده وابستگی اعتیاد میاره .

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
الان دو تا آورده همه جا کثیفه فردا باهاش اتمام حجت میکنم خسته شدم از کثیفیشون

پرنده کلا درد سره بعدم الان نبین چند وقت دیگه وابستگی شدید بهشون پیدا می‌کنه کلا وقتش با اون سپری میشه و هم محیط خونه آت از بین می‌ره فامیل منم از دوتا شروع کرد شد صد تا کم کم هی رفت آورد خیلی ها رو پشت بوم کفتر بازی میکنند که اونم خیلی بده کل وقتشون رو پست بوم میشه پا پرنده بازی

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
پرنده کلا درد سره بعدم الان نبین چند وقت دیگه وابستگی شدید بهشون پیدا می‌کنه کلا وقتش با اون سپری می ...

غلط می‌کنه 😐 اگر بخواد از این کارا کنه قید منو اول بزنه باید