2777
2789
عنوان

چگونه خودخواه باشیم

254 بازدید | 22 پست

چون اطرافیان بشدت سوءاستفاده گرن

و خودخواه نبودن من باعث میشه که ازم سواری بگیرن تا الان داشتم سواری میدادم

بگید چجوری خودخواه باشم

لایک نکنید ممنون

خودخواه نباش .محبت نکن متعادل رفتار کن .تا وظیفه ندونن برات

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی چون تو ذاتت نیست اگه محبتی به کسی میکنی بخاطر خدا بکن تا اجرشو ببری

نمیخوام سوءاستفاده کنم

میخوام سرم تو کار خودم باشه و هرکس خواست مزاحم شه دمشو بچینم

میدونم تو‌ذاتم نیست اگه بود تاالان خیلی کارا کرده بودم بشدت ادم ساده ایم و سریع دلم میسوزه

میخوام برای خواسته هام خودخواه باشم چون اطرافیان خیلس سوءاستفاده گرن و من نمیتونم دیگه تحمل کنم اینقد حرص خوزدم مریضی گرفتم

لایک نکنید ممنون

خیلی سخته باید تو خون شما باشه...اما چرا خودخواه؟؟؟ همینکه به روی کسی نخندی، کسی ازت سو استفاده نمی ...

فقط خندیدن نیست بعضیا خیلی بیشعورن و میخوان فقط از بقیه استفاده کنن یا از سر حسادت نمیزارن کسی زندگی کنه

میدونم توی خونم نیست ولی خب میتونم یکم حداقل خودخواه باشم توی تصمیمام اما نمیدونم چجوری

لایک نکنید ممنون