2777
2789
عنوان

چگونه خودخواه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست

ببین من قیافه مظلومی دارم 

ولی اونایی که منو میشناسن میدونن که عصبانی بشم و سواستفاده و زرنگی ببینم اون رومو میبینن 

باید همه همیشه یه ترسی ازت تو دلشون باشه 

در عین اینکه ادم خوبی هستی ولی باید جذبه هم داشته باشی مثل معلما 

نمیخوام سوءاستفاده کنممیخوام سرم تو کار خودم باشه و هرکس خواست مزاحم شه دمشو بچینممیدونم تو‌ذاتم نیس ...

عزیزم اینی که میگی خودخواه بودن نیست داشتن عزت نفس و خودارزشمندیه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من قیافه مظلومی دارم ولی اونایی که منو میشناسن میدونن که عصبانی بشم و سواستفاده و زرنگی ببینم ا ...

دقیقاً آفرین جذبه ندارم و قسافمم مظلومه

همیشه کوتاه میام تا یکی باهام خوب صحبت میکنه و محبت میکنه سیاست ندارم🤦🏻‍♀️

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

من یمدت بود که فهمیدم دیگران خیلی ازم سواری گرفتن یه تایمی کلا سر این موضوع که فکر میکردم ساده ام  نسبت به همه گارد داشتم ولی بعدا فهمیدم مشکلم ساده بودن نیست مشکلم همه رو رفیق و مثل خودم پاک و بی ریا حساب کردنه 

چیکار کردید بعد ؟

مثل خودشون باهاشون رفتار کردم با اینکه برام سخت بود چون تو ذاتم نبود ولی شاید باورت نشه بعد یه مدت که مثل خودشون باهاشون رفتار کردم رفتارشون کاملا باهام عوض شد اصلا انگار اون ادم سواستفاده گر قبلی نبودن

دقیقاً آفرین جذبه ندارم و قسافمم مظلومههمیشه کوتاه میام تا یکی باهام خوب صحبت میکنه و محبت میکنه سیا ...

ببین باید سعی کنی سنگدل بشی

مثلا من اوایل تو دانشگاه خیلی به دوستام حال میدادم واسشون یه عالم کار انجام میدادم بعد میدیدم کار خودم گیر میکنه اصلا عین خیالشون نیست 

انگار نه انگار باهم دوستیم 

اونجا فهمیدم مردم فقط دنبال منافع خودشونن و اینه که منم بی احساس شدم نسبت به ادما

بعد دیگه یه ذره سنتم بره بالا طرف سلام بکنه میفهمی این الان چه طور شخصیتی داره و حدساتو در موردش میزنی و میتونی بفهمی باید چطوری باهاش برخورد کنی