2777
2789
عنوان

نگران اینده بچه هامم

102 بازدید | 5 پست

دخترم ۶ سالشه پسرم ۴ سال و نیمشه

خدا رو هزار بار شکر می کنم که دارمشون

البته یه وقتایی از عصبانیت چنان فشاری بهم میاد که احساس می کنم الان فشارم میره رو بیست 

ولی کافیه وقتی در حال بازی هستن صدای خنده هاشون بپیچه تو خونه اونوقت دلم غنج میره

خیلی نگران آینده شونم خدایا همه بچه هامونو عاقبت بخیر کن 

خیلی چالش های مادر بودن سخته

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

حواست باشه مدرسه خوب بفرستی بچه های مودب دوست بشن از همون کوچیکی گوشی دستشون ندی

اتفاقا بیشترین ترسم از همین محیط های مدرسه اس و خانواده هایی که همه چی جلوی بچه می گن و نگاه می کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بیشترین ترسم از همین محیط های مدرسه اس و خانواده هایی که همه چی جلوی بچه می گن و نگاه می کنن

اره بعد یه خانومی بچش فرستاده بود مدرسه یکی اومده بود میگفت بهش میدونی س....س چیه مامان باباها شبا پاهاشون بالا میبرن س....س میکنن

اره بعد یه خانومی بچش فرستاده بود مدرسه یکی اومده بود میگفت بهش میدونی س....س چیه مامان باباها شبا پ ...

خاک برسرشون

همسایه ما هم همینه لعنتی جلو بچه کانالایی که اصلا مناسب بچه نیستن نگاه می کنن همین بچه ها میان تو مدارس ذهن بچه های ما رو خراب می کنن