2777
2789
عنوان

راهی برای باز شدن دمل

457 بازدید | 23 پست

سلام وقتتون بخیر تقریباً یک هفتست دمل زدم 

دو روز خمیر قند گذاشتم ـیک شب پیاز پختهـ دو روزم هست روغن سیاه میزنم دکترم دوتا پنی سلین و سفالکسین داده چقدر طول می‌کشه خوب بشم ؟چیکار کنم سر باز کنه هیچی جوابگو نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه روغن سیاه بگیر یک عالمه بزار روش بعدم روش با باند بپوشون یا دستمال کاغذی چسب بزن هردوسه ساعت هی عوض کن دوباره بزار فقط کم نزاری

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

خمیر قند نشنیدم 

خمیر و نمک بهتر نیست

بچه میتونه عشق رو قوی تر روزها رو کوتاه تر شب ها رو بلند تر سرمایه بانکی رو کمترخونه رو شاد ترلباس ها رو نامرتب تر گذشته رو محو تر و آینده رو ارزشمند تر کنه

نگاه روغن سیاه بگیر یک عالمه بزار روش بعدم روش با باند بپوشون یا دستمال کاغذی چسب بزن هردوسه ساعت هی ...

ممنون عزیزم 

چند روز این کارو انجام بدم خوب بشه؟

ممنون عزیزم چند روز این کارو انجام بدم خوب بشه؟

قربونت من که روز اول خوب شدم 

شمام ان شاالله زود خوب بشی

فقط سر باز کرد سعی کن خالیش کنی

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

خانم عزیز من پستای قبلی شمارو دیدمو فهمیدم دوبار بارداری پوچ داشتین..منم مث شمام و بدون علت .همه ازمایشاتمون سالمه... انوکسا و اسپرین رو از هفته چندم شروع کردین؟؟ چن روز بعد از موعد تست کردین و رفتین دکتر ..انشالله که زودتر جواب میدین ..اخرش علت پوچی معلوم شد؟