2777
2789
عنوان

کارمند بانک پولمو نداد

197 بازدید | 21 پست

۱۰میلیون پول قرعه کشی بود دوستم داد قبلش بهم گفته بود شاید کمیشو بردارم چهلم پدرشوهر دستم خالی نباشه گفتم باشه در مدرسه پولدار داد وعجله ای رفت منم بانک سرراهم بود پولو نشمردم گفتم بانک میشمره کارمند پولو گذاشت تو دستگاه ۵۰هزاریهارو ویه بسته ۱۰۰تایی رو جداکرد و۳۶۰۰هم صدی و۲۰۰تومنی شمرد گفت پولت که ۱۰ نیست چرا نوشتی ۱۰میلیون منم حواسم نبود که بقیه پول تو دستگاه پول شمار موند گفتم خب باشه هرچقد هست همونه گفت ۸۶۰۰عه واریز کرد به حسابم برگشتنی گفتم دوستم برداشته دیگه حتما ظهر بانک زنگ زد که خانم من یه مقدار پول اضافه آوردم مال شما نیست منم گفتم نمیدونم فک نکنم بی وجدان نمی‌گفت تو پول شمار مونده زمانی که داشتم میشمردم ازترس رئیسش گفت اگه مال تو بود خبر بده.من هرچی به دوست زنگ زدم ج نميداد تا فرداشب گفت که نه به جان بچم ۱۰تومنو کامل دادم فرداش رفتم بانک میگفتن درخواست بنویس اماامکان نداره پس بدن کارمند هم نمی‌گفت مقصر اون بوده معاون همش ميگفت به ماچه ومقصر خودت بودی من خیلی بی زبونم اونجاها نگفتم مقصر کارمن خودتون بوده الان ۱۲روز میگذره چکارکنم.

ببخشید زیاد شد 

❤ 

لابد دوربین دارن اونجا

بگو چک کنن

چقدر طولش دادی 

باید پیگیری میکردی همون روزای اول خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربین دارن 

مگه میشه نفهمن 

برو پیشخوان خدمات قضایی شکایت کن 

بررسی دوربین ها 

در همون تاریخ و ساعت واریز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
بخدا رفتم گفتم پول تو پول شمار مونده ميگفت چطور دوربین چک کردی؟😒

کدومشون اینو گفت؟!

بی زبون بازی در نیار

برو تهدید کن شکایت میکنی و حتما تا ته شکایت هم‌برو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
سلام شماره بازرسی بانک‌ رو پیدا کن زنگ بزن یا حضورا برو‌بازرسی.از بازرسی کلی میترسم کارمندانی بانک

سلام.تو گوگل میتونم شماره رو پیدا کنم یا برم شعبه مرکزی.بانک سپه 

❤ 
همون کارمند که پولو واریز کرد

برو دنبال شکایت

طول هم نده

هر روز برو پیگیر باش

بیشتر ببینید