2777
2789
عنوان

گیت تخمک گذاری و دمای بدن

110 بازدید | 23 پست

سلام خانما این بار دومه از گیت استفاده میخوام بکنم بار اول هچ اشنای نداشتم باش و نمیدونستم چطور استفاده کنم  لطفا کسی ک با گیت و تب سنج استفاده کرده باشه وباردار شده بیاد راهنماییم کنه لطفاااااااا.

از چ نوع مارکی گیت بخرم ؟

برای دمای بدنم از اول پریودی شروع کنم ب چک کردن دمای بدنم؟

ـدرسته میگن ک باید در روز تخمک گذاری دما باید بالا یا پایین بشه اگه کسی بلده لطف کنه راهنمایم کنه.

یه تایپیکبی بود نمیدونم اسمش چی بود کامل توضیح داده ولی پاک شد ازم 😭😭.

خواهشنم راهنماییم کنید

من کیت گرفتم از یک هفته بعد پریودم شروع کردم ۵ تاس

دوتا خط کم رنگ افتاد

به مرور خط ها پررنگ شد

اون روز یعنی تخمک گذاری

بعد که اخرین کیت تک خط شد فهمیدم تخمک گذاریم تموم‌شده

من اون موقع اقدام نکردم چون تنبلی داشتم خاستم ببینم تخم میذارم یا نه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کیت گرفتم از یک هفته بعد پریودم شروع کردم ۵ تاسدوتا خط کم رنگ افتادبه مرور خط ها پررنگ شداون روز ...

یعنی ماهی ک استفاده کردی باردار نشدی درسته چون جدی نگرفته بودیش؟

بعد چ مارکی گرفته بودی؟

ـو کی باردار شدین و چجوری لطفا توضیح بدین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کیت گرفتم از یک هفته بعد پریودم شروع کردم ۵ تاسدوتا خط کم رنگ افتادبه مرور خط ها پررنگ شداون روز ...

عزیزم من دوره هام ۳۱ نهایت ۳۴ روزه است از کی کیت بزنم بعدش چرا هاله داره همش

منم این ماه مکس ۱۴ گرفتم دوره هام ۳۱ روزه است از روز ۱۳ زدم هاله داشت تا روز ۱۷ سیکل واقعا گیج شدم د ...

میشه عکس گیت هاتو بفرستی؟

ـمیگن مکس ۱۴ خوب نیس. بار اول ک گرفتم فقط هاله بود هم رنگ نمیشد خط سی هم خیلی کم رنگ بودش

میشه عکس گیت هاتو بفرستی؟ـمیگن مکس ۱۴ خوب نیس. بار اول ک گرفتم فقط هاله بود هم رنگ نمیشد خط سی هم خی ...

من قبلا استفاده کردم ایندفعه اینجوری شد ببین خط انقدر کمرنگه تو عکس معلوم نیست 

یعنی ماهی ک استفاده کردی باردار نشدی درسته چون جدی نگرفته بودیش؟بعد چ مارکی گرفته بودی؟ـو کی باردار ...

یادم نیست چی بود اصلا اقدام نکردم فقط خاستم ببینم‌ تخمک‌گذاری دارم‌یا نه‌

بعدش قرار نبود تا قبل عید باردار شم میخاستم‌ برای بعد عید بشه

انقدرم بهم گفتن تنبلی داره دیر میشه دلمو‌خالی کردن

اومدم ی بار شل گرفتم‌ باردار شدم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادم نیست چی بود اصلا اقدام نکردم فقط خاستم ببینم‌ تخمک‌گذاری دارم‌یا نه‌بعدش قرار نبود تا قبل عید ب ...

عزیزم مبارکت باشه اره ادمو میترسونن . من هی بم میگن تروئید داری باردار نمیشی 

عزیزم من دوره هام ۳۱ نهایت ۳۴ روزه است از کی کیت بزنم بعدش چرا هاله داره همش

من دورم ۲۸ روزه بود از داروخونه میپرسیدی روز چندم‌شروع کنی ولی معمولا ۱۰ روز شروع میکنم

خب عزیزم هاله یعنی تو‌دروان تخمک گذاری هستی ننداز دور کیت هاتو بذار لای دستمال نگه دار یکیش‌پر رنگ‌تر میشه هالش اون روز یعنی تخمک گذاری اصلیه

بعد تخمک گذاریت تموم شده ی خط فقط میوفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مبارکت باشه اره ادمو میترسونن . من هی بم میگن تروئید داری باردار نمیشی

قربونت برم‌ قسمت خودت انشالله 

من میخاستم‌ عید برم مسافرت و قصدم این بود چند کیلو دیگه کم‌کنم چون ورزش فشرده میکردم رژیم داشتم

دیگه پسری یهو اومد و نذاشت خداروشکر راضیم

اگه قصدت بارداریه و برنامه دیگه ای نداری شروع کن انشالله زود بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دورم ۲۸ روزه بود از داروخونه میپرسیدی روز چندم‌شروع کنی ولی معمولا ۱۰ روز شروع میکنمخب عزیزم هاله ...

روز ۱۳ هاله یکم پررنگ بود ولی الباقی روزها به زور یه هاله میفتاد واقعا گیج شدم یعنی ایندفعه از ۹ سیکل بزنم اینجوری ۳ بسته کیت باید بخرم

پارسال از اون گرفتم ولی اینم یه بار امتحان کرده بودم ایندفعه نمیدونم چرا اصلا خط پایین پررنگ نشد

این ماه ک مدیکور خریدی چقده هزینش؟

من تو داروخانه های شهرم نیس . میشه سفارش بدم ازشون از شهر خودتون شمارهدارخونه ندارین؟