2777
2789
عنوان

خانومای زبون باز و باهوش بیاین

188 بازدید | 15 پست

بچه ها من گفتم تاپیک قبلی خواهرم دوست پسرش برا شرایط سختی که داشت کادو تولد نگرفت برا ابجیم و حتی ولنتاین هم برا ابجیم نخرید الان تولد پسره هست ابجیم رفته یه ساعت گرفته برده ولی در عوض تو موقعییت های دیگه همیشه براش خرج میکنن وقت میذاره پسره 

حالا پیامم داده میگه چجور بهش بگمش که اون تولد و ولنتاین یاد من نبوده که منو اسکل فرض نکنه و ناراحت نشه منم نمیدونم چی بگم که بهش بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو موقعیت های دیگه خرج کرده چرا باید چیزی بگه که بشه منت

برای خاله م یه صلوات میفرستی🖤🫠درمورد انتخاب رشته پایه نهم ، رشته تجربی ، مدارس خاص و پیشخوانی دبیرستان سوالی دارید بپرسید(: بااحترام درخواست دوستی نمیپذیرم !

خواهرت ساده س 

تو چی 

عزیزم لااقل تو بهش بگو 

اون اقا اهمیت بهش نداده ولش کنه 

جاهای دیگه و ...برا چی مهم باشه 

تولد مگه چند باره 

الانم خواهرت به نظرم هیچی نباید بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

منم قبول دارم اینو ولی خب تولد و ولنتاین چیز دیگه هس میتونسن ی شاخه گل ساده بخره براش ولی خب تو روزای عادی میاورد 

خواهرت ساده س تو چی عزیزم لااقل تو بهش بگو اون اقا اهمیت بهش نداده ولش کنه جاهای دیگه و ...برا چی مه ...

خواهرم ری.....د داد رفت بهش گفتم نده حالا میگه چجور کنمش تو گوشش

شاید باز تکرار کرد میگه باید با ی جمله کنم تو گوشش اچنم نه گل خریده نه چیزی حتی ساعتم کاپو نگرفته همیجور برده داده