2777
2789
مگ چی میخواد خونه ماشین یه نیازمالی ک پشتش باشه

برق نیست چند سال دیگه آب نیست چند سال بعدشم گاز نیست.

حالا هی قینگ قینگ کنه وسط بیابون گاز بده. تورو هم لعنت بفرسته که به دنیاش آوردی ! 

عقل ندارید شماها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا الان یه بچه دارن

من تک فرزند بودم تا ۱۶ سالگی به معنای واقعی کلمه تنهایی کشیدم که نگو الانم تنهام و اثرش هنوزم درونمه

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم 

تنبلی تخمدان

عزیز دلم منم تنبلی داشتم سیکلای ۴۰ تا ۴۵ روزه و بعضا دو ماه رو رد می‌کرد

اول اسپرینولاکتون ۲۵..یکبار صبح یکبار شب خوردم 

و کامل دیگه سر تایم شدم

بعد چون قصد بارداری داشتم ۳ تا ۴ ماه مونده به اقدام قطع کردم چون نقص عضو میده

بعد قندیجات رو از غذام کم کردم برنجو حذف کردم و هر روز تو خونه یک تا دو ساعت پیاده روی کردم

دومین ماه که اقدام بودم باردار شدم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
برق نیست چند سال دیگه آب نیست چند سال بعدشم گاز نیست.حالا هی قینگ قینگ کنه وسط بیابون گاز بده. تورو ...

به ایناهم فکرکردم ولی شوهرم عاشق بچه اس🥹🥹

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

اونم ضعیفه 🥹🥹🖤منم بادارو پریودمیشم

منم تنبلی داشتم قرص اواهلث و گل مغربی و فولیک میخوردم خوب شد یکیم اینکه سردی نخور پنیر خیار ماست 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺
عزیز دلم منم تنبلی داشتم سیکلای ۴۰ تا ۴۵ روزه و بعضا دو ماه رو رد می‌کرداول اسپرینولاکتون ۲۵..یکبار ...

من دردم اینجاست بدون دارو پریود نمیشم آزمایش هم دادم هورمونها نرمال

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

منم تنبلی داشتم قرص اواهلث و گل مغربی و فولیک میخوردم خوب شد یکیم اینکه سردی نخور پنیر خیار ماست

الا اواهلث رو دارم میخورم کوالی فول گلوکوفاژ ویتامین د نعنافلفلی 

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

اونم ضعیفه 🥹🥹🖤منم بادارو پریودمیشم

اسپرمش رو باید تقویت کنه بره طب سنتی

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم