2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا اواهلث رو دارم میخورم کوالی فول گلوکوفاژ ویتامین د نعنافلفلی

انشالله ک جواب میده استرس نداشته باش 

نذر امام رضا کن قربونش بشم زود جواب میده 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺
کلا اهل شیرینی جات ک نیستم ونبودم سرخ کردنی واینا بشدت کم فست فود ک حذف روغن میزنم شکم مکمل میخورم پ ...

تاثیری که پیاده روی داره هیچی نداره.

من دوستمم تنبلی تخمدان داشت.

اونم دومین ماه باردار شد.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
تاثیری که پیاده روی داره هیچی نداره.من دوستمم تنبلی تخمدان داشت.اونم دومین ماه باردار شد.

خب اونا بدون دارو پریود میشن من نه شانس من 

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

الهی بحق عصمت حضرت زهرا سلام الله علیها خدا بزودی نی نی ناز  بهت بده🤲

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید

خدا تو زمینه بچه کلا بر عکس عمل میکنه به اونی ک میخاد نمیده ...‌به اونی ک نمیخاد فرت و فرت بچه میده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
خب اونا بدون دارو پریود میشن من نه شانس من

من تا زعفرون و آویشن نمیخوردم نمیشدم

موهای زائد فراوان

چربی شکم شدید

پفِ بدن

یبار ۶ ماه نشدم

امتحان داشتم ۳ ماه ۳ ماه نمی‌شدم

ولی پیاده روی رو خیلی شنیده بودم امتحان کردم و واقعا نتیجه داد

من با ۲۵ کیلو اضافه وزن باردار شدم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر