2777
2789

عصابم بهم ریخته اولا جاریم فوق العاده حسوده همه چیز برای خودش میخواد دوس داره بقیه پایین باشن بالا برن میترکه از حسادت من بزرگترم اول حانله شدم بچه دار شدم خیلی حسودی کرد بعد خودشون خونه دارن ولی خونه مدرشوهرنه ما خونه خریدیم بد تر شد حالا اون حانله شد خونه مادرشوهدم بودم فهمیدم گفتم خیلی خوشحالم برات بیا بغل کنم به روم نگا کرد و رفت کلا سرشو بالا میگرفت انگار قراره به چه تختی برسه مغرور رفتار میکرد جواب نمیداد و وقتی بقیه حرف میزدن وسطش میپرید ی حرف تحقیرانه میزد میرفت خودشو خیلی بالا گرفته والا ی دیپلم داره مادر خانه دار پدر شغل ازاد خودشم نه شغلی داره نه درامدی داره مفت نشسته خونه پدرشوهرم بعد فقط بلده لباس بخره اونم با پول باباش بگه فلانی از دیدن لباس من رنگش پرید قبلا ی بار گفته بود بچه من پسره فلان حتی 

برای من مهم نیس چون چه دختر باشه چه پسر قراری نیس چیزی بشه که قابل رقابت یا حسودی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بی محلی جوابه گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
این بار چه رفتاری بکنم باهاش دفعه اخر حالمو گرفت من گفتم بیا بغلت کنم خیلی خوشحالم نگا کرد رفت

عیبی نداره،تجربه شد برات که آدم حسابش نکنی،سری بعد جوری رفتار کن که انگار وجود نداره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
عیبی نداره،تجربه شد برات که آدم حسابش نکنی،سری بعد جوری رفتار کن که انگار وجود نداره

اره حق باتوعه باید ادم حسابش نکرد به روش نخندید تا جایگاه خودشو بدونه یکم روش نیخندم گم میشه فک میکنه کیه

این بار چه رفتاری بکنم باهاش دفعه اخر حالمو گرفت من گفتم بیا بغلت کنم خیلی خوشحالم نگا کرد رفت

دفعه بعد رفت حتی سلام نکن بهش بعضی آدما وقتی بی محلی ببینن بیشتر میان سمنت

برو بشین انگار نمیبینیش حرفی هم باهات زد مثل خودش جوابشو بده 

گرم نگیر باهاش سعی کن واسه خودت خوب خرج کنی هر دفعه میری خونه مادرشوهرت که اون اونجاس یه دست لباس جدید بپوش به موهات به قیافت برس بزار بترکه از حسودی 

تو هم باهاش حرف نزن تا باهات حرف نزده. تو هم خودتو بگیر. چون رفاقت با جاری سودی نداره.نمی گم در مورد ...

عزیزم من هنوزم حرفشو قبول ندارم که من بی سلیقه اون شیک باشه اون فقط زرق برقیه من ساده پوش تر