2777
2789
اگه ناخواسته باردار بشین چه تصمیمی میگیرین ؟

ناخواسته از بی احتیاطیه فعلا که تا اینجا سفت و سخت مراقب بودیم برای آینده هم دارم به روش های مطمئن پزشکی فکر میکنم  

کاش خدا نجاتمون بده از اون غم ته دلمون💔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناخواسته از بی احتیاطیه فعلا که تا اینجا سفت و سخت مراقب بودیم برای آینده هم دارم به روش های مطمئن پ ...

عزیزم امیدوارم هر تصمیمی که گرفتین براتون بهترین نتیجه رو در پی داشته باشه ❤️

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

ولی نمیدونه که وقتی بچت با اون دستهای کوچوش بغلت میکنه چه کیفی داره ..وقتی ازته قلبش میگه دوست دارم ...

ولی برای تجربه چنین حس هایی باید موقعیت مالی و رفاهی و اخلاقی مناسبی داشته باشن ادما

من خیلی رو مغزن گریه میکنن یکیش فامیلمون 7سالشه مثل دیونه هاس یبار نگاش نکردم گریه کرد روزگار مامانش سیاه کرد 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ولی برای تجربه چنین حس هایی باید موقعیت مالی و رفاهی و اخلاقی مناسبی داشته باشن ادما

بله صد درصد ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .