2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوششون نمیاد دیگه زوره

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

چون ادما باهم متفاوتند علاقشون هم متفاوته بچه هم جزو همین علایق هست بعضیا واقعا دوست ندارن بچه داشته باشن نه اینکه بدشون بیاد خودشون نمیخوان برای خودشون بچه بیارن بعضیا هم ممکنه حالا یا به دلیل عدم علاقه یا خاطرات تلخ از بچه کلا خوششون نیاد

من خودم یک بچه دارم و اصلا و ابدا به بچه دوم فکر نمیکنم،فقط آوردن بچه مهم نیست که مسئولیت هاش آیندش،با این وضع جامعه از نظر اقتصادی فرهنگی بی ثباتی و خیلی چیزای دیگه به نظرم واقعا ظلمه در حق بچه 

من واقعا با پسر کوچیکم حال می کنم به معنای واقعی باهاش احساس تنهایی ندارم ولی پسر بزرگم و دوست ندارم ...

چاق بودن و اشتهای بچه رو هم دلیل نفرت میدونی؟ چقدر برای مادر شدن صلاحیت نداری واقعا متاسفم بابت تبعیضی که قائل میشی 

بچه هر چقدر بد باشه بچه‌س توی مادر حق نداری بگی یکی رو دوست دارم یکی رو نه 

بچه ها خیلی پاک و معصوم هستن…حالا من برای بچه ی خودم نه  خیلیا مسئولیت نگهداری و تربیت رو ندارن و فقط زاییدن بلدن و یه انسان رو بدبخت میکنن

اما عاشق بچه هام خیلی شیرنن

زیر ۱۸ ریپلای نکنن وگرنه میخورمشون💖💕💘💞💝💓💗

[QUOTE=383119404]چاق بودن و اشتهای بچه رو هم دلیل نفرت میدونی؟ چقدر برای مادر شدن صلاحیت نداری واقعا متاسفم بابت تبعی  آخه اخلاقش و نمیدونی مثلا من داداش کوچیک رو دعوا می کنم این بمن فحش میده دلم میخاد بزنمش انگار از من کینه داره درصورتی که خیلی راحت می گیرم بهشون ومحبت میکنم حالا انتظار قدر دانی ندارم ولی آنقدر بد دیگه نوبره تازه ۱۰ سالش هم هست