2777
2789
عنوان

حس میکنم بچم بوی جوجه رنگی میده🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 35 پست

دلم برا بچه ی اول سوخت قربانی  بچه دوم شده از همین الان چقد زود اووردی دومیو یکم صبرررر

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون طفلکی بو نمیده عزیزم اون بو رفته تو مشام شما،بجای اینکه اون بچه رو زا به راه کنی یه عطری چیزی که بهش حساسیت و ویار نداری  یکم بزن رو گردن یا یقه لباست تا اون بو از مسملمت پاک بشه ،اون بوعه یجورایی رفته رو‌مخت

دلم برا بچه ی اول سوخت قربانی بچه دوم شده از همین الان چقد زود اووردی دومیو یکم صبرررر

این چه حرفی ...الان مادربارداره باحرف شماچی عوض میشه ..لطفا قبل کامنت یه دوردیگه بخون .ممنون

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
درکت میکنم پارسال تو این شرایط بودم خیلی مراقب بچه اولت باش بیچاره ها تو موقعیت سختی هستننی نی دوم ک ...

🤦‍♀️بوییه ک فقط من حسش میکنم باباش عمیق بو میکنه میگه بو نمیده😭🤦‍♀️

درکت میکنم پارسال تو این شرایط بودم خیلی مراقب بچه اولت باش بیچاره ها تو موقعیت سختی هستننی نی دوم ک ...

خواهرشوهر من بچه اولش ۷ماهش یکسره این بچه میده مادرشوهرش ک طبقه پایین از اولم شیرخشک داد که راحت باشه بقول خودش یبارم حمومش نکرده..

سایزش از ۳۶ شده ۴۴ اونوقت اون روزی میگه وای فکر کنم باردارم با خوشحالی یکی نیست بگه این بچه دسته گلی که خدا بهت داده براش هنوز س روز پشت هم مادری نکردی یکسره خوابی یا سر مادرشوهر بدبختی دوم دقیقا چرا میاری بزار یکم اون پیرزن استراحت کنه 

اینقدر از نحوه بچه داریش بدم اومده  فقط فکر اینه پشت هم چندتا بچه بیاره ن از خوابش کم کنه ن از تفریحش ملت بزرگ کنن براش

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
🤦‍♀️بوییه ک فقط من حسش میکنم باباش عمیق بو میکنه میگه بو نمیده😭🤦‍♀️

آره میدونم برا بارداریه منم همینجور بودم از طفلک حالم به هم میخورد حس میکردم بو میده

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
خواهرشوهر من بچه اولش ۷ماهش یکسره این بچه میده مادرشوهرش ک طبقه پایین از اولم شیرخشک داد که راحت باش ...

واسه من دومی خدا خواسته شد و هیچ کمکی ندارم هیچکی

ولی حس میکنم بعضی روزا واسه اولی کم میذارم خیلی براش ناراحتم خدا کمکم کنه بتونم هوای جفتشونو داشته باشم

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین