2777
2789
عنوان

حس میکنم بچم بوی جوجه رنگی میده🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
واسه من دومی خدا خواسته شد و هیچ کمکی ندارم هیچکیولی حس میکنم بعضی روزا واسه اولی کم میذارم خیلی برا ...

ناراحت نباش خدا برات جبران میکنه توانت بزار 

از نظر من ۳تا ۴ تام اشکال نداره منظورم اینه اصلا زحمت ب خودش نمیده اصلا حتی بغلش نمیکنه میگه من گفتم از اول ک من بغل نمیکنم بیشتر از این حرصم میگیره داداششم لنگه خودشه اصلا زحمت نمیده پسرم ۵ سالشه اصلا یه جا با خودش نبرده پارکی چیز مدام من باید بچه داری کنم 

مشخص این دوتا زحمت نمیدن بخودشون بچه های دیگه ام میخوان الان  شوهر‌ اون گفته دیگ نمیخوام فعلا 

منم ب شوهرم گفتم نمیخوام چون دست تنهام..

کمک گرفتن از بقیه خیلی خوبه اما اینکه پدر یه طرف دربیاد زشته

مادرشوهرم ب دخترش گفت تا طبقه بالای اونایی زود تند بیار دو تا س تا برات بزرگ کنن از نگاهشون خوشم نمیاد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ناراحت نباش خدا برات جبران میکنه توانت بزار از نظر من ۳تا ۴ تام اشکال نداره منظورم اینه اصلا زحمت ب ...

دقیقا واسه منم همینطوره باور کن میرم خونه پدرشوهرم بقیه فقط نگام میکنن ببینن چطور اذیت میشم حتی یه دقیقه کمکم نمیکنن یه بارم بهشون گفتم جواب دادن بچه های خودته باید بزرگشون کنی

یعنی حتی یک دقیقه بغل نمیکنن یا اینکه به بزرگه غذا بدن 

جالبه که میگن خوبه یکی دیگه هم بیاری بشن سه تا....

منم فقط از خدا میخوام کمکم کنه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا واسه منم همینطوره باور کن میرم خونه پدرشوهرم بقیه فقط نگام میکنن ببینن چطور اذیت میشم حتی یه د ...

منم مثه تو دست تنهام بدتر از همه شوهرم اللن رفته تا ۴ ماه دیگ مابینش ۱۰ روزی یکی دوروز میاد با طلبکاری جای دور سختیم نیست 

مادر خودمم اهل کمک نیست یه ساعت فردا کار دارم گفتم ساعت ۲ ظهر میزارمش پیشت گفت ای بابا جالبه آخرین بار دو هفته پیش دوساعت گذاشتمش پیشش

منم مثه تو دست تنهام بدتر از همه شوهرم اللن رفته تا ۴ ماه دیگ مابینش ۱۰ روزی یکی دوروز میاد با طلبکا ...

خدا کمکت کنه بچه داری دست تنها باشی خیلی اذیت میشی

بچه خواهزشوهرمو خواهر شوهرش براش بزرگ کرد شانسشون خوبه واقعا

شما اگه خواستی دوباره باردار بشی حواست باشه که اولی به اندازه کافی بزرگ شده باشه

خدا کمکت کنه بچه داری دست تنها باشی خیلی اذیت میشیبچه خواهزشوهرمو خواهر شوهرش براش بزرگ کرد شانسشون ...

اره من میگم شوهر ادم لااقل باشه کمک کنه بازم خوبه

من خرید بیرونم گردنم میوفته شوهرم ک نصف سال اینجا نیست 

اره من میگم شوهر ادم لااقل باشه کمک کنه بازم خوبهمن خرید بیرونم گردنم میوفته شوهرم ک نصف سال اینجا ن ...

چه جالب شوهر منم شغلش شیفتیه و نصف ماه خونه نیست دقیقا این مشکل رو بدتر میکنه