2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال 90

بسیار ساده

مانتو و شلوار و شال نباتی پوشیدم

گردنبند نشون آوردن و دسته گل بزرگ که چون 21 سالم بود توش 21 تا گل رز داشت

شیرینی

چادر سفید نمادین عروس

همینا

دو هفته بعدش عید و برام عیدی آوردن اونجا شوهرم سنگ تموم گذاشت

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ارایشگاه نرفتمموهام رو سشوار کشیدمیه کت گل بهی با شلوار سفید و بلوز حریر سفید پوشیدمشیرینی و انگشتر ...

استرس گرفتمممممم بعد ۶ سال دوستی میخاد بیاد خواستگاری بعدشم بله بروننن

مااینجا عمه و عمو خاله و داییای دوطرفم میان اولین بارم هست میبیننم خونوادش بنظرت ارایشگاه برم؟

استرس گرفتمممممم بعد ۶ سال دوستی میخاد بیاد خواستگاری بعدشم بله برونننمااینجا عمه و عمو خاله و داییا ...

برای چهره نه

ولی موهات رو برو ارایشگاه براشینگ کن

ارامش داشته باش 

منم بعد سه سال دوستی توی بله برون اقوام همسرم رو دیدم

سال 90بسیار سادهمانتو و شلوار و شال نباتی پوشیدمگردنبند نشون آوردن و دسته گل بزرگ که چون 21 سالم بود ...

چه عالی

خوشبخت باشی

اینجا رسم کیفو کفش سفیدم دارن ک من خوشم نمیاد میخام بگم نیاره نمیدونم چی کار کنمممم ازین کله قندو ست بله برونا خوبه؟ یا کلا اداس و هزینه اضافس؟

من یه پیراهن فوق العاده خوشگل سفید پوسیده بودم ، بلند بود حالت حریر بود بیشترش ، رسم و رسوماتمونم که خب  سنگین تره به نسبت بقیه ، تو بله برون از سرویس طلا هست تا پوشاک و کفش و لوازم ارایشی و بهداشتی ، اینا همه پک کامل ، چادر و انگشتر ، سینی های میوه و شیرینی ، کله قند ، ارایشگاهم رفتم ولی فقط میکاپ بود اونم سبک چون محجبه بودم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من لباسم که کوردی بود

برای حلقه هم منو مامانم با اقای همسر رفتیم خرید

لوازم ارایش و دو دست پارچه لباس کوردی

و مانتو شلوار و کیف و کفش و یسری خورده ریز دیگه خریدیم شوهرم برد با خودش

بعد همه رو گذاشتن طبق همراه شیرینی و شکلات اوردن

مراسمم خونه عمو من برگزار شد مهمونامونم فکر کنم ۵۰ ۶۰ نفری میشدن برام طلاهم گذاشته بودن کنار حلقه

زدیم رقصیدیم نصف شب رفتن همین😌😁😂🙂

همه باهم برای ایران🥲❤️‍🩹هما همه باهم هستیم. مهم نیست کجای ایرانیم قلب ما کنارهمه ما همو داریم نگران نباشین❣️