2777
2789
عنوان

چقدر چهره و قد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره سبزه باشه اشکال نداره بنظرتون؟

مرد باید بور باشه البته سلیقه ایه ها 

من اولین چیزی که میبینم رنگشه تیره باشه واقعا ردش میکنم به برسی بقیه موارد نمیرسم شوهر سفید دوست دارم مردونه ترن 

😑😑وااز سبزه ها خوشت میاد چرا سفیدا رو بد میکنیاتفاقا سفید خیلیم جذابه

نه خب یه خواستگار داشتم خیلی سفید بود چشم آبی و زال واقعا قشنگ نبود من هرچی پسر‌سبزه دیدم جذابتره منظورم با دختر نبود دختر سفید خوبه

الان چی همین حسو دارین؟

نه دو سه سال بعد هیکلش خیلی بهتر شد الان هر کی میبینه فکر میکنه از من چند سال بزرگتره

ولی دروغ چرا با اینکه خیلی دوستش دارم ته دلم هنوز یکم ناراضیم اما خب نمیزارم تو زندگیک تاثیر بذاره. 

نه خب یه خواستگار داشتم خیلی سفید بود چشم آبی و زال واقعا قشنگ نبود من هرچی پسر‌سبزه دیدم جذابتره من ...

وای مرد من بوده من شوهرم تیره باشه حتی نمیتونم بغلش کنم اصلا مردونه نیستن مرد اصلش بور و سفیده مردای اروپایی و روس قد بلند مو روشن و چشم رنگی خیلی مردونس 

وای مرد من بوده من شوهرم تیره باشه حتی نمیتونم بغلش کنم اصلا مردونه نیستن مرد اصلش بور و سفیده مردای ...

ارویایی آره اینجا ایران است 😂😂😂واقعا بعضیا قشنگ نیستن با وجود زالی و چشم رنگی بودن 

نه دو سه سال بعد هیکلش خیلی بهتر شد الان هر کی میبینه فکر میکنه از من چند سال بزرگترهولی دروغ چرا با ...

اها منم واقعا نمیتونم همینجوری بپذیرمش. فکر میکنم باید بینی عمل کنه بره باشگاه به خودش برسه خیلی سلیقه لباس خریدنم نداشت فقط کار میکنه پول جمع میکنه برای آینده 

اها منم واقعا نمیتونم همینجوری بپذیرمش. فکر میکنم باید بینی عمل کنه بره باشگاه به خودش برسه خیلی سلی ...

یا اخلاق و خانواده و موقعیت شغلی رو باید انتخاب کرد یا قیافه هیشکی باهم اینارو نداره من که مورد اول راانتخاب کردم

خب قیافه براتون عادی شد کنار اومدین یااز اول مهم نبود براتون

مهم بود ولی به مرور که باهاش حرف زدم و اینا وابستش شدم دوسش دارم البته قیافش متوسطه بدنیست طوریم نیست کسی نخادش

وای مرد من بوده من شوهرم تیره باشه حتی نمیتونم بغلش کنم اصلا مردونه نیستن مرد اصلش بور و سفیده مردای ...

مرد اصلش بوره ؟؟؟

عجب چه تفکرات قرون وسطایی داری عزیزم

حداقل بگو من اینجوری دوست دارم انقدر باید و فلان تو جملاتت بکار نبری بهتره !!!

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .