2777
2789
عنوان

چقدر چهره و قد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اولین لحظه که دیدمش به دلم نشست فقط بعد نیم ساعت برام عادی شده بود اما واقعا حرف زدنش واقعا رو ...

به نظرم حست بهش خیلی مثبت نیست

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

اخه خیلی ضایع اس که من هم قد باشم همیشه دلم میخواست شوهرم قدش بلند باشه اینجوری حس میکنم خیلی مردونه ...

منو شوهرمم هم قدیم چه اهمیت داره بری تو زندگی میفهمی اخلاق و اینا خیلی مهم تره قد رو یادت میره اصلا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه خیلی ضایع اس که من هم قد باشم همیشه دلم میخواست شوهرم قدش بلند باشه اینجوری حس میکنم خیلی مردونه ...

جاری من 180قدشه اون دیگه لابد باید با مرد دو متری ازدواج میکرد برادرشوهرم هم قدشه اصلا هم تو ذوق نمی زنه