2777
2789
عنوان

منوی مهمونی

1938 بازدید | 121 پست

میخوام یکی از اقوام تازه عروس رو پاگشا کنم 

این منو خوبه ؟ 

سفره :

قرمه سبزی 

مرغ شکم پر 

برنج زعفرونی 

انواع ترشی و زیتون

سالاد اندونزی 

دسر روکر موز

و چیز کیک توت فرنگی 

دوغ 

نوشابه مشکی

و نارنجی

و لیموناد 

برای بدو ورود 

موهیتو 

برای بعد شام 

کیک +هات چاکلت و اگه کسی دوس داشت چایی

ذرت بو داده 

میوه تزئین شده 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ذرت بو داده رو حذف کن

چرا

با پودر کره و پودر پیاز جعفری درست میکنم خیلی خوشمزه س 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بیشتر ببینید
اگه دست تنها نباشی خوبع

هستم 

بیشتر ببینید

سالاد اندونزی خودش سنگینه ....با قرمه و مرغ جالب نیست

سالاد اسفنجاج خوبه واسه گرما با لیمو تازه و ...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

مرغ شکم پر و قرمه حذف کن ماهیچه و باقالی پلو زعفرونی مجلسی تره👌

دونوع دسر و بکن یه نوع بسته به گرمه هوا هم شیک سرو کن هر نوع شیکی که دوست دارین ترجیحا خنک...

بدو ورود هم خوبه موهیتو 

پیش غذاهم کشک بادمجون عالیه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸