2777
2789
عنوان

بابام میرم دانشگاه پول بهم نمیده غذا بگیر بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 44 پست
من در جریان کلاسای پرستاری نیستم عزیزم حتما درست میگیحالا یک سال دیگه اگه تحمل کنی از ترم ۵ کار کنی ...

هرچقد ترم میره بالاتر کارآموزیمون بیشتر میشه متاسفانه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از اشخاص محترم عذر میخوام توهین نباشهاما اعتیاد خیلی بیشتر از چیزی که فکر شو کنیم هست من تشویق ...

اره درست میگید البته  مرسی ان شالله ولی من با هر چیزی کنار بیام با اعتیاد کنار نمیام 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

اره درست میگید البته مرسی ان شالله ولی من با هر چیزی کنار بیام با اعتیاد کنار نمیام

متاسفانه   پدرتون تا خودش نخواد راهی نیست برا سلامتی شون

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
آها یه چیز دیگهوام دانشجویی

همین میخواستم وام بگیرم پیگیری نمیکنه اصلا بابام پیامشم برام اومد ولی هیچی به هیچی 

متاسفانه پدرتون تا خودش نخواد راهی نیست برا سلامتی شون

خودش  اصلا نمیخواد متاسفانه 

بابات مگه میتونه ضامن شهیه ضامن خوب پیدا کنی به بابات کاری ندارن

پسر خاله ام رو گفتن ضامن بشه بابامم الان بیکاره قبلا میتونست 

چه خوب پرستاریاین یعنی ساختی زندگی و آینده ات رو تو شرایط سختی که داری👏👏👏👏👏

خیلی شرایطم سخته برام دعا کن عزیزم 💐

منم خیلی خوشحال شدم رشتشو گفت

خداروشکر فقط به امید اینکه یه روز پرستار بشم و مستقل از خانواده ام  ادامه میدم 

با پسر خالت هماهنگ شیبا بابات کاری ندارند فکر کنم

تو فامیل الان حرف میزنن حالا باز خودم میرم بانک ببینم چی بهم میگن