بعد یه روز از صبخ چیزی نخورده بودم اومد دنبالم من رو ببره اینم بگم بابام معتاده من آب خوردم و یدونه چی توز اون صبح بعدش پول نداشتم چیزی بخرم اومد ببرم بعدش محل بهم نداد خواستم بغلش کنم زد زیرم گفت مردم فکر بد میکنن (فکر میکنه ۲۰ سالشه ) آخه پیر مرد مردم چه فکر بدی کنن اصلا نگاه اون پرایدبار به درد نخور تو میکنن. خلاصه بعدش اومدم خونه نمیدونم سایدم یکم بو دهنم اومده باشه غذا خوردم باشدم غذا درست کردم بعد گذاشتم جلوش نخورد پرتش زد گفت ریدم تو غذا درست کردنت این چیه پرست کردی بعد گفت منم آرزومه دخترم شوهر کنه ولی دخترای من نفهمن و هیشکی نمیخوادشون پول دو تا قرص ازش خواسته بودم دفعه قبلی بهم نداد که بگیرم ۲۰ تومن میشد با اینکه کلی پول داره معتادم هست
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.