2777
2789

چندد سال پیش 

یکی از پسرای فامیل بابام یهو شنیدیم یه نفرو به. قتل رسوند

خیلی پسر خوبی بود تعجب کردیم ب شدت

بعد دستگیرش کردن مامانم زنگ زد مامانش با گریه گفت

پسرم یه دختریو خیلیی دوست داشت رفتیم خاستگاری ک نامزد کنن

یکی از دوستای پسره انگار با پسر فامیلمون ب مشکل بر میخورن

میره ب دختری ک پسر فامیلمون دوست داشت... تج. او.. ز

میکنه

و براش فیلم فرستادن

اونم رفته پسره رو.. کش.. ته

الان چنددد سالع تو زندانه 

هر سال حکم اعدامش میاد و هی عقب میوفته

الان مامانم گفت بازم حکمش اومده دیگه بابام و بقیه رفتن خونشون رضایت بگیرن اونا اصلا کوتاه نمیان

مامان پسره هم میگه چن ساله هر روز میمیرم و زنده میشم

هی زنگ میزنن میگن حکم اومده

من.. ق.. تل رو تایید نمیکنم ولی کار اون پسره وحشدناک بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فیلم تجاوز هست 

حکم نباید اعدام باشه ک 

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
دقیقا ماهم تعجب میکنیم معمولا تو این مورد حکم اعدام نمیدن

انشاالله ک رضایت میدن

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
اسی دختره کجاست؟ازدواج اینا نکرده؟طفلی پسره و خانوادش چ دردی💔💔💔

عزیزم الان نمیدونمم

ولی همون موقع که جریان اینجور شد هی میخواست خودکشی کنه جلوشو میگرفتن بیچارع رو