2777
2789
عنوان

چقدر سینگل بودن خوبهههه

347 بازدید | 34 پست

لعنت کنه خدا داداشمو کل تاپیکام پر شد از اون ولی اینو هم نمیتونم نگم😑😂 امروز جمعه اس زن داداشم اومده خونمون من تو اتاقم نشستن حیاط زیر پنجره اتاقم دارن حرف میزنن 

داداشم میگه با کی اومدی خونه ما 

اونم فک کنم برا شوخی گفت تنها(فک کنم با مامانم اومده بدبخت گیر آدمایی افتاده یکیش از یکیش بدتر) بعد انگاری اون ناراحت شد چند تا حرف گفت اینا نشنیدم اونجاشو 

بعد الان بهش میگه دختره که پس فک کنم از اون آدم غیرتیایی 

احمقققق این غیرتی نیست این فقط از اون عقده ای هاست تا دیر نشده عروسی رو کنسل کنننن😑بچه به خداااا برا چیز بد اینا نمیگم ولی من داداشمو میشناسم دیگه عقاید چرت زیاد داره 

مثلا روز عقدش خالم با عروس رفت آرایشگاه حالا من درس داشتم راحتم کردن ولی وقتی بقیه گفتن چرا خواهر داماد نیومده داداشم گفته بود خواهرم دختره دختر هم معنی نداره بره آرایشگاه 😐 من قبلا هم گفتم بازم میگم این بدبخت دختره بد جایی خودشو انداخته خامه نمیفهمه 

من خودم کسی باهام کاری نداره تنهایی زیاد میرم بیرون چون بابام اجازه نمیده داداشم دخالت کنن و راحتم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی دختر مگه میره آرایشگاه😒😒😒😒🤣🤣🤣

چه خواهر شوهز خوبی هستی

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) درخواست‌دوستی‌هیچ‌کس‌و‌نمیپذیرم‌،فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌         پذیرفته‌میشه

بیشتر ببینید
کاش قبل اینکه عقد کنن به زن داداشت میگفتیبیچاره گناه داره

من چیزی بگم فک میکنن حسودی کردم و اینا حرفی نمیتونم بزنم که 

یادمه قبلا یبار یکی از دوستای منو میخواست من دلم به حال رفیقم سوخت یجورایی از طرف خودم نه رو به خانوادم گفتم هنوز که هنوزه میگن تو مقصر بودی

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید
خواهر شوهر خوبی هستییی😂😂

بخدا دلم برا دختره میسوزهههه😑😂😂بدبخت خودتو نجات بذههههه تو خواستگار زیاد داشتی

بیشتر ببینید
یعنی چی دختر مگه میره آرایشگاه😒😒😒😒🤣🤣🤣چه خواهر شوهز خوبی هستی

خیلی احمقه عقایدش دوران قاجاره 

بعد من همیشه یه حرفی دارم که میگم این داداشم یا بچه دار نمیشه یا بچش یه مشکلی پیدا می‌کنه از بس عقایدش برا بچه ها هم بده 

مثلا چند بار دیدم ترن س هارو که دسته خودشون نیستن مسخره کنه و بگه بچم اینجوری بشه سرشو میبرم😐یا کلی چرت و پرت های دیگه.

خواهر شوهر خوبی نیستم بخدا دلم برا دختره بد میسوزه حالا اونم از اینا کم ندارد هااااا من کنکوری ام احتمال داشت نتونم عقدشون باشم مامان عروس گفته بود حتما یجاش بده یا یه نقصی داره که نیومده

بیشتر ببینید

بخدا نامزد من اینجورییی نیست اسی

راحت منو میزاره رفته بودیم دندون پزشکی شال نداشتم راحت بودم

ولی بعضی وقتا میگع رو میدادم پرو میشی🤣🤣 شالتو همش میندازی

اوایل میگفت هیج جا تنها نباید بری

الان بهش میگم امتحان دارمم بیا دنبالم میگفت من اوایل شوخی کردم بخدا هرجا بخای برووو🤣🤣🤣🤣🤣

شوهر منم لنگه داداشته

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید

من یه خواستگار داشتم از زبونم در رفت بهش گفتم محل کارم اگه آقایون شوخی کنن ادبشون میکنم،

بعد جلسه بعدش بهم گیر داده بود می‌گفت حتما یه رفتاری داشتین که باهاتون شوخی کردن!!!

بعد می‌گفت خانما اگه برن سر کار شوهر رو آدم حساب نمیکنن،زن نباید درآمد داشته باشه

واقعا عهد قجری بود

ترک تبریز بود، چندتا ترک به پستم خورد همین طوری بودن، از اون به بعد خواستگار ترک راه نمیدم

اسی شمام ترک هستین ؟

به خدا مردهای ترک رو همون خانمهای با تدبیر ترک میتونن تحمل کنند فقط