2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 49 پست
به نظر من که خیلی بعیده خطا باشهمبارکت باشه عزیزم🥰😍🤩😘چطور شد راضی شدیتو که دوست نداشتی بچه بیاری

مرسی عزیزم بخاطر شرایط نمی‌خواستم بیارم ولی بعد دیدم سی سالم شده رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان خفیف داری ازونور دوست شوهرم گفت ما ۱۲سال نازایی داشتیم ای وی آف کردیم منو شوهرم ترسیدیم  گفتیم اگه انقد طول بکشه خیلی سنمون زیاد میشه دیگه هرکیم میدید می‌گفت نازایی زیاد شده نیلو الکی دست دست می‌کنی بچه نمیاری خلاصه دی رفتم دکتر گفت عفونت خفیف داری و تنبلی تخمدان خفیف که دارو نیاز نیست از اسفند که عفونت خوب شد گفت میتونی اقدام کنی مام دل زدیم به دریا و گفتیم حالا تا بگیره طول می‌کشه که ماه دوم اقدام بیبی چک مثبت شد  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

زنده باشی عزیزم، حقیقتا تجربه ندارم، اما این چیزی که من میبینم خیلی سفت و سخته😁😍

اره خیلی خودم تو شوکم   یه جوری جیغ زدم شوهرم تا چند دقیقه قلبش تند تند میزد آخه این ماه اصلا فکر نمی‌کردیم بشه هم سرما خوردم هم استرس بدی داشتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خودم تو شوکم یه جوری جیغ زدم شوهرم تا چند دقیقه قلبش تند تند میزد آخه این ماه اصلا فکر نم ...

آخی عزیزم😍 من خودم بچه نمیخوام، ولی همیشه خبر بارداری دیگران خوشحالم میکنه😍 خیره ایشالا🙏

آخی عزیزم😍 من خودم بچه نمیخوام، ولی همیشه خبر بارداری دیگران خوشحالم میکنه😍 خیره ایشالا🙏

قربونت برم عزیزم منم تا چند ماه پیش نمی‌خواستم   هرچی می‌گفت می‌گفتیم زوده بعد دیگه بخاطر تنبلی تخمدانم ترسیدیم دست به کار شدیم که در کمال ناباوری بیبی چک مثبت شد حالا فردا صبح میرم آزمایش میدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مبارک باشه

قدمش پر خیر و برکت ان شاء الله

نامدار باشه الهی

هر روز به نیت نی نی زیارت عاشورا یا آیه الکرسی بخون

تونستی قرآن رو به نیت سلامتی نی نی ختم کن. اگر روزی ۵ صفحه بخونی در عرض ۱۲۱ روز قران ختم میشه.

هر روز باهاش حرف بزن، بگو شوهرت هر روز شکمت رو ببوسه تا بچه هر دوتون رو حس کنه.

همسدم هر روز برای بچه در حد سوره حمد یا توحید یا کوثر قرآن با صدای بلند کنار شکمم میخوند

باورت میشه بچه تا دنیا اومد صدای باباش رو شنید آروم شد

بعدش که آجیم بغلش کرد دوباره گریه کرد ولی تا بغل من اومد بازم آروم شد. قشنگ من و باباش رو میشناخت

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
عزیزم مبارک باشهقدمش پر خیر و برکت ان شاء اللهنامدار باشه الهیهر روز به نیت نی نی زیارت عاشورا یا آی ...

قربونت برم عزیزم مرسی حتما انجام میده آخی خداحفظش کنه اره حرف زدن خیلی تاثیر داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیلی خودم تو شوکم یه جوری جیغ زدم شوهرم تا چند دقیقه قلبش تند تند میزد آخه این ماه اصلا فکر نم ...

اخی عزیزم😍🥰🥹

انشالله بسلامتی بغلش کنی🥰

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
اخی عزیزم😍🥰🥹انشالله بسلامتی بغلش کنی🥰

قربونت برم عزیزم سلامت باشی امروز میرم آزمایش میدم همش میترسم بیبی چک اشتباه شده باشه   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای تو، به سلامتی و دل خوش❤️❤️❤️

قربونت برم عزیزم سلامت باشی  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی دکتر رفتم

عزیزم اگه عفونت مقاوم داری یه آزمایش اچ پی وی بده ضرر نداره

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
عزیزم اگه عفونت مقاوم داری یه آزمایش اچ پی وی بده ضرر نداره

خواهر من پنج ساله درگیر عفونت مداومه 

همه کاری کرده

خوب نمیشه که نمیشه

دو ماه پیش تست داد متاسفانه اچ پی ویش مثبت بود

اصلا نمی دونه از کجا و چطوری مبتلا شده🥹🥹🥹

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
قربونت برم عزیزم سلامت باشی امروز میرم آزمایش میدم همش میترسم بیبی چک اشتباه شده باشه

نه انشالله که اشتباه نشده

خبرشو بهم بده🥰

بیشتر ببینید
نه انشالله که اشتباه نشدهخبرشو بهم بده🥰

عشقم همین الان جوابش اومده 1600 حالا استرس گرفتم خیلی بالا نه؟  نوبت دکتر بگیرم یا صبر کنم دو هفته دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقم همین الان جوابش اومده 1600 حالا استرس گرفتم خیلی بالا نه؟ نوبت دکتر بگیرم یا صبر کنم دو هفته د ...

اره عشقم

احتمالا دو قلو باشه🤩🥰

بیشتر ببینید