2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 49 پست
ن اقدام نیسم چون عفونت دارم و خوب نمیشم

ای بابا حتما دکتر برو من اول که رفتم گفت یکم عفونت داری بعد این قرص نیستاتین ازونا داد خوب شدم

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دکتر رفتم

شاید شوهرت عفونت داره اول اون درمان کنه توهم خوب میشی

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

مجردم تخصص ندارم😁❤️

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
بیشتر ببینید
مجردم تخصص ندارم😁❤️

قربونت برم مرسی اومدی   

قربونت برم مرسی اومدی

فدات❤️

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
بیشتر ببینید
@گلبهاجون‍ میای لطفاً عزیزم

سلام عزیزم خوبی🥰😍

مامان شدنت مباااااااااررررررک 🤩🥰🥰🥰🥰😜

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

مبارکه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی🥰😍مامان شدنت مباااااااااررررررک 🤩🥰🥰🥰🥰😜

قربونت عزیزم به نظرت خطا نداره؟؟؟همون ثانیه اول اینجوری پررنگ شد

مبارکه

مرسی عزیزم   

عزیزم😍😍😍 شما از معدود کاربرایی هستی که اسمش تو ذهنم مونده😁 خیلی خوشحال شدم برات، مبارکتون باشه😘 ...

قربونت برم عزیزم لطف داری بهم یعنی خطا نداره؟خیلی پررنگ شد همون موقع

قربونت عزیزم به نظرت خطا نداره؟؟؟همون ثانیه اول اینجوری پررنگ شد

به نظر من که خیلی بعیده خطا باشه

مبارکت باشه عزیزم🥰😍🤩😘

چطور شد راضی شدی

تو که دوست نداشتی بچه بیاری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
به نظر من که خیلی بعیده خطا باشهمبارکت باشه عزیزم🥰😍🤩😘چطور شد راضی شدیتو که دوست نداشتی بچه بیاری

مرسی عزیزم بخاطر شرایط نمی‌خواستم بیارم ولی بعد دیدم سی سالم شده رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان خفیف داری ازونور دوست شوهرم گفت ما ۱۲سال نازایی داشتیم ای وی آف کردیم منو شوهرم ترسیدیم  گفتیم اگه انقد طول بکشه خیلی سنمون زیاد میشه دیگه هرکیم میدید می‌گفت نازایی زیاد شده نیلو الکی دست دست می‌کنی بچه نمیاری خلاصه دی رفتم دکتر گفت عفونت خفیف داری و تنبلی تخمدان خفیف که دارو نیاز نیست از اسفند که عفونت خوب شد گفت میتونی اقدام کنی مام دل زدیم به دریا و گفتیم حالا تا بگیره طول می‌کشه که ماه دوم اقدام بیبی چک مثبت شد