2777
2789
عنوان

چرا بهترین های دنیا مرد هستند ⁉️❌😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 87 پست

زن‌ها به صورت سیستماتیک و فرهنگی هرروز دارن با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می‌کنن. تا همین پنجاه سال پیش دانشگاه رفتن برای زن‌ها قفل بود و حتی بی‌حیایی محسوب می‌شد. خیلی از زن‌ها برای اینکه جدی گرفته بشن اختراعات و دستاوردهای رو به نام یه مرد ثبت می‌کردن. بسیاری از مردان دستاوردهای زنان نخبه رو دزدیدن و به نام خودشون زدن. نقش خانه‌داری به زن‌ها غالبا تحمیل می‌شه، دستمزد کمتری بهشون داده می‌شه و  حتی تحقیر می‌شن. تا همین الان که زن‌ها نسبت به موقعیت وحشتناک‌شون انقدر پیشرفت کردن واقعا باشکوه و زیباست.

sasalele

چقد همه اونایی که کامنت گذاشتن بی سواد و بی اطلاعاتن تاسف داره واقعا

تازه ۱۰۰ ساله که به زن ها اجازه تحصیل داده شده که البته هنو،م تو خیلی از جاها از افغانستان دخترا اجازه تحصیل ندارن

تو همین ایران مامان بزرگای خیلیامون اجازه نداشتن بزن مدرسه و الان بی سوادن

بعد میپرسین که چرا بهترینا مردن؟جوابش اینه که چون مردا زنا رو زندانی کردن 

و الان تازه داریم به شکوفایی زنان میرسیم در کشورای جهان اول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دلیلش رو نمیشه بگی باهوش تر هستن شاید چون آزادتر هستن مادر نمیشن پریودی ندارن نمیدونم

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بیشتر ببینید
یا شاید خانوما شرایط شکوفا شدنو نداشتن؟؟

کسی مارو برای پیشرفت محدود کرده ؟؟؟؟

ما خودمون هستیم باعث میشیم پیشرفت نکنیم و دنبال چشم و هم چشمی باشیم وگرنه راه همیشه همواره

شاخص و میلاد و امثال میلاد تعیین نمیکنه 

کم زن برتر نداریم و نداشتیم 

این مسیله رو نباید جنسیتی کرد 

الگوی بهترین زن جهان از ازل تا به ابد خانم فاطمه زهرا هستند به طوری که خود خدا فرمودند تمام آسمان ها و زمین را به خاطر فاطمه آفریدم 

خیلی از بهترین ها هم خانم هستن

منتها دیده نمیشن

اولین زن فضا نورد... انوشه انصاری

اولین زنی که جایزه نوبل ریاضی رو گرفت...مریم میرزاخانی

اولین سازنده وای فای...

خانم ها سرشار از استعداد،هوش،قدرت تصمیم گیری،منطق و... هستن

ما فقط وظیفمون اینه که نسلمونو با تربیت درست نجات بدیم

سلاااام😎حالا که تا اینحا اومدی یه لبخند بزن😁لطفا هرجا که منو دیدین بهم انرژی مثبت بدین💞شود کوه آهن چو دریای آب     اگر بشنود نام افراسیاااااب😁

برای اینکه تا همین اواخر، حتی در کشورهای پیشرفته امکاناتی که برای ادامه تحصیل و پیشرفت پسرها مهیا بوده، هیچوقت برای دخترها فراهم نبوده...نقش خانم ها محدود به همسر و مادر شدن بوده..

از زمانی که این امکانات فراهم شد، حداقل در کشورهای پیشرفته، خانم های دانشمند هم ظهور کردند. نمونه اش دکتر ماری کوری که دو جایزه نوبل بردند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

واقعا احمقه

زنها فرصتی برای نشون دادن خودشون نداشتن و گرنه دنیا از این خیلی جلوتر بود

حتی اگه زنها کاری هم میگردن توی تاریخ ثبت نمیشده

همین انیشتین خیلی از محاسباتش رو زنش انجام میداده آیا اسمی ازش هست؟صدها زن دیگه هم همینطور بودن

به این فک کن توی اون دوره نمیزاشتن زنگ درس بخونه مردا فزصت پسشرفت رو از زنها صلب گردن 

توی همین ایران خودمون با وجود تمام مشکلات این چمدسال اخیر ۷۰ درصد دانشجوها زن هستن

انقدر بدون تحقیق حرف نزنین

زنها همیشه توی هرکاری خلاقتر بودن فقط مرد محدودش گرده بود به خونه و شوهر داری

هرچند با تمام این وجود خعداد داتشمندان زن کم نیستن این یعنی نهایت نبوغ

چون زنها بلد بودن از مردها کار بکشن😂

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

چون مثل ما زنا چند تا مرد اطراف شون نیست که دست و پاشونو ببندن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
چقد همه اونایی که کامنت گذاشتن بی سواد و بی اطلاعاتن تاسف داره واقعاتازه ۱۰۰ ساله که به زن ها اجازه ...

کلی دلایل دیگه هم وجود داره

همین کودک همسری که دختربچه ها رو میفرستن خونه نره غول و فرصت رشد و تحصیل رو ازش میگیرن

همین مردسالاری که فرصت ادامه تحصیل رو به دختراشون نمیدن

بارداری و بچه داری که عملا کل زندگی زنان رو درگیر خودش میکنه

و با وجود این شرایط هم الان زنان دارن روز به روز پیشرفت میکنن

در حالی که مردا از ابتدای خلقت یه زن خدمتکاری و بچه داریشونو میکرده تا برن به تحصیلشون برسن😏