2777
2789
والا وقتس مسگم این حقوقمه همه تو نی نی سایت میگن واااای چقدر کم ، الان ۴۰ میلیون یه حقوق متوسطه، وقت ...

همه حرف مبزنن اگر حقوق همه بالا بود دیگه فقیزی نبود خیلیها هم بخاطر حرف حق تعلیق نمیشدن از اینجا

شهر ما کارگر واسع کازخونه مواد شوینده میخولست امسال مردا۱۲تومن زنا ۸ تومن کجا حقوق هابالاست؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
گوشی خوب بخوام بخرم قسطش ۱۰ تومنهیعنی دیگه حتی یه لباس هم نمیتونم بخرم یا یه چیز ضروریوگرنه دلم میخو ...

مگه چند شده موبایل؟ من فکر میکردم با ۲۰ تومن بشه موبایل خوب خرید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ده تومن که خوبه برای ی خانم

طلا بگیر برای خودت بنداز و لذت ببر،دو ماه جمع کنی سه گرم حدودا میتونی بگیری

لباس بخر خیلیم عالی

بعد چند سال مثلا میتونی طلاهاتو بفروشی ماشین بخری ایشالا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

همه حرف مبزنن اگر حقوق همه بالا بود دیگه فقیزی نبود خیلیها هم بخاطر حرف حق تعلیق نمیشدن از اینجاشهر ...

بقران منم همیشه همینو میگم که حقوق خیلیا همینقدره

میگن کی دیگه حقوق زیر ۲۰ تومن میگیره

...
بعد با اون طلاها چیکار کنم؟ برنامه ای ندارم متاسفانه

طلا که ضرر نداره 

جمع شد میتونی در آینده زمین و خونه بخری حتی همون گوشی خوبی که دلت میخواد

من بودم هی وام می‌گرفتم قسطش میدادم جمع میکردم 

فکر کردی بقیه چطور ماشین و خونه میخرن هیچکس یهو یه پول گنده که نداره

طلا که ضرر نداره جمع شد میتونی در آینده زمین و خونه بخری حتی همون گوشی خوبی که دلت میخوادمن بودم هی ...

اتفاقا تو فکر وام هستم، ولی نمیدونم از کجا وام بگیرم

از این وام خونگیا اسم نوشتیم بیشتر از یکساله که اسممون در نیومده دیگه ارزش پولمون هم رفت

...
بقران منم همیشه همینو میگم که حقوق خیلیا همینقدرهمیگن کی دیگه حقوق زیر ۲۰ تومن میگیره

ن نیست اونایی ک حقوقهاشون بالاست چند سال سابقه دارن و کی گفته زیر ۲۰ تومن حقوق نیست تاز امسال گفتن حقوق کارگر ۱۳تومنه اونم اگر درست بدن. نشین ب حرف مردم ک از کارت دلزده شی

عزیزم متناسب بادرامدت گوشی بگیر واقعا نیاز نیست شماحقوق پنج ماهتو بدی گوشی! اینجوری باختی!

ماهی ده که داری ۶ تومن پس انداز کن طلای دست دوم بگیر که ارزش پولت کم نشه ۴ تومنم بزار برای لباس و .....

هرسوالی درمورد آزمون استخدامی آموزش پرورش داری توی تاپیکم بپرس♥️

عزیزم متناسب بادرامدت گوشی بگیر واقعا نیاز نیست شماحقوق پنج ماهتو بدی گوشی! اینجوری باختی!ماهی ده که ...

متاسفانه دلم یه گوشی خوب میخواد مثل اکثر دخترا ، الان هرکیو میبینم یه آیفون دستشه منم واقعا دلم میخواد یکم شبیه اونا باشم

...

۳ میل هر ماه پس انداز

و بعد از ۳ ماه یه تیکه طلایی کوچیک بخر باهاش

۳ میل رو بذار برای لباس و کیف و کفش هر ماه یه کدوم

۲ میل لوازم آرایش و مراقبت پوست

۵۰۰ هزار نت و شارژگوشی

۵۰۰ هزار تنقلات کوچولی

۱ تومنم کار مبادا

متاسفانه دلم یه گوشی خوب میخواد مثل اکثر دخترا ، الان هرکیو میبینم یه آیفون دستشه منم واقعا دلم میخو ...

وام بگیر برای گوشی

دیگ با حقوق نمیشه گوشی،و لپ تاپ خرید

یه ۶۰ تومن وام بگیر البت تا یکسال باید قسط بدی هر ماه ۶ و خورده ایش میره قسط