2777
2789

یه کاربر هست که باید اسمشو میذاشت سینه انقدر تامیک سایزشو زده کل سایت فهمیدن 

بابا بسه چند سالتونه خانوادتون بچه شوهر دادن؟؟؟ خب اونی که اومده جلو قبل از اینکه تو دهن باز کنی هزار بار بالا پایینت کرده اه

بعد اینجا معتقدن اگر دختر و پسر بفهمن و درک داشته باشن کافیههه😐😐😐😐😐😐😐😐😐

پارس_آذری.. یاشا ایران.. درگیر مقداری فاشیسم.. 

چند تایی دیدم

حتی عکس هم دیدم بذارند

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دغدغشه

تو چای اون نیستی پس قضاوتش نکن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بیشتر ببینید

شاید فیتی.ش سینه داره ماشالله فیتی.شی ها همه رو میارن به نی نی سایت

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید