2777
2789

مجردی؟ خرج خونه و کرایه ندی ک خوبه کم نیست واسه خودت تنها

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مجردی؟ خرج خونه و کرایه ندی ک خوبه کم نیست واسه خودت تنها

مجردم

باهاش چیکار کنم؟ نه میشه گوشی خوب بگیرم نه ماشین نه چیزای دیگه

فقط میتونم لباس بگیرم که مامانم بهم غر میزنه میگه پس انداز کن

...
ده تومن هم برای غذا هم کرایه و همه چی منظورته ؟

مجردم، پول غذارو حساب نکردم راستش

پول کرایه هم از حقوقم کم کردم که میمونه ۱۰ تومن

باهاش نمیدونم چیکار کنم که به دردم بخورم، میخواستم گوشی قسطی بخرم ولی خیلی گرونن

...
مجردمباهاش چیکار کنم؟ نه میشه گوشی خوب بگیرم نه ماشین نه چیزای دیگهفقط میتونم لباس بگیرم که مامانم ب ...

خب دوماه بداری کنار گوشی خوب میتونی بخری یا اقساطی، بری کلاسی ک دوست داری حقیقتا ده تومن واسه من خوبه مادرت راست نیگه ی پس انداز واسه خودت کن مبتونی طلا ی گرمی بگیری

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا بدبختی؟خیلی ها آرزو دارن جای شما شاغل باشن با همین حقوق و حتی کمتر

والا وقتس مسگم این حقوقمه همه تو نی نی سایت میگن واااای چقدر کم ، الان ۴۰ میلیون یه حقوق متوسطه، وقتی هم میگم کمه میگن چرا کمه واسه دختر مجرد کافیه

نمیدونم چی بگم والا

...
مجردم، پول غذارو حساب نکردم راستشپول کرایه هم از حقوقم کم کردم که میمونه ۱۰ تومنباهاش نمیدونم چیکار ...

عزیزم هرماه که قرار نیست لباس بخری 

کرایه و غذا هم نمی‌خوای بدی

خب بخش زیادیش را میتونی پس انداز کنی هر دوسه ماه جمع کن یه تیکه طلا کم اجرت بخر 

خب دوماه بداری کنار گوشی خوب میتونی بخری یا اقساطی، بری کلاسی ک دوست داری حقیقتا ده تومن واسه من خوب ...

گوشی خوب بخوام بخرم قسطش ۱۰ تومنه

یعنی دیگه حتی یه لباس هم نمیتونم بخرم یا یه چیز ضروری

وگرنه دلم میخواست گوشی خوب بخرم

...
عزیزم هرماه که قرار نیست لباس بخری کرایه و غذا هم نمی‌خوای بدیخب بخش زیادیش را میتونی پس انداز کنی ه ...

بعد با اون طلاها چیکار کنم؟ برنامه ای ندارم متاسفانه

...