داداشم گفت دوستش میگه خواهرت چقدر زشته این.... حق فلان کس نیس باید بدتر از این باشه(داداشم تو کلاسشون به یکی گفته بیا خواهر من بگیر همه بچه ها هم میدونن)
گفته بود قیافش زشته ها نه شخصیتش
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب الان چرا حرف چند تا پسر بچه روت تاثیر گذاشته؟ ۱۸ ساله هستی خودتم هنوز سنی نداری . مهم نباشه واستب ...
به روش های زیادی متوصل شدم نمی فهمه اعتماد به نفسم از دست دادم
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
خب منم دیپلم ندارم گرچه سنم به این قد میده امیدوارم بگیرماهل کجا هستی
نمیدونم چند سالته ولی فک کنم زیاد نباشی این موقع هم زیبایی ساختنیه مثل قبل نیست دکترای پوست و زیبایی خیلی خوبی هستن میتونی بکوبی بسازی یسال کارکنی کوبیدی از نو ساختی
نمیخوام جزییات زیاد از خودم تو سایت بدم شناسایی شم 😹
نمیدونم چند سالته ولی فک کنم زیاد نباشی این موقع هم زیبایی ساختنیه مثل قبل نیست دکترای پوست و زیبایی ...
اخه پوستم بد نیس مشکل خاصی ندارم فقط انگار چاقم درحالی که حیستم بدنم اوکیه ولی صورتم پف دهره انگار
آها فکردم متاهل هستی . همه قیافه ملاک شون نیست اصلا اخلاق ملاکه مت خودم واقعا طرف اخلاقش خوب باشه ب ...
کدوم اخلاق
۱۸ سالته به جای اینکه به فکر شوهر باشی به فکر تحصیلاتت باش داداشتم بیجا کرده تو کلاس همچین زری زده ی ...
من کنکور دادم قبول نشدم یکی رو از دست دادم این یکی رو از دست بدم دیگه نابود میشم
براشون مهم نیس