2777
2789
عنوان

شوهرم قراره بهم با چشم بدی نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 80 پست
میگم شوهرم اینده من قرار نیس خوب باشهخودم نه قیافه دارم نه تحصیلات نه هیجان زندگی

آها فکردم متاهل هستی . همه قیافه ملاک شون نیست اصلا اخلاق ملاکه مت خودم واقعا طرف اخلاقش خوب باشه ب چشمم بهترین مرد دنیا میاد واقعا اخلاقه که مهمه نه چهره.وقتی خوش اخلاق باشی تودلش میری

‌ ‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چرا حرف چند تا پسر بچه روت تاثیر گذاشته؟ ۱۸ ساله هستی خودتم هنوز سنی نداری . مهم نباشه واستب ...

به روش های زیادی متوصل شدم نمی فهمه اعتماد به نفسم از دست دادم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خب منم دیپلم ندارم گرچه سنم به این قد میده امیدوارم بگیرماهل کجا هستی

نمیدونم چند سالته ولی فک کنم زیاد نباشی این موقع هم زیبایی ساختنیه مثل قبل نیست دکترای پوست و زیبایی خیلی خوبی هستن میتونی بکوبی بسازی یسال کارکنی کوبیدی از نو ساختی 

نمیخوام جزییات زیاد از خودم تو سایت بدم شناسایی شم  😹

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

نمیدونم چند سالته ولی فک کنم زیاد نباشی این موقع هم زیبایی ساختنیه مثل قبل نیست دکترای پوست و زیبایی ...

اخه پوستم بد نیس مشکل خاصی ندارم فقط انگار چاقم درحالی که حیستم بدنم اوکیه ولی صورتم پف دهره انگار

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آها فکردم متاهل هستی . همه قیافه ملاک شون نیست اصلا اخلاق ملاکه مت خودم واقعا طرف اخلاقش خوب باشه ب ...

کدوم اخلاق

۱۸ سالته به جای اینکه به فکر شوهر باشی به فکر تحصیلاتت باش داداشتم بیجا کرده تو کلاس همچین زری زده ی ...

من کنکور دادم قبول نشدم یکی رو از دست دادم این یکی رو از دست بدم دیگه نابود میشم

براشون مهم نیس

اپلا که خدا آدم زشت نیافریده تمام مخلوقات خدا زیبان 

اعتماد به نفس داشته باش و خودتو دوست داشته باش

بعدش هم به زیبایی نیست ، به پیشونی و شانسه 

بقول قدیمی ها ان شالله پیشونی بلند وخوش شانس باشی 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘