2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پسری ازم خوشش بیاد باهاش بازی روانی راه میندازم 😹

اگه منم ازش خوشم بیاد باهاش صحبت کردنو ادامه میدم ولی جوری رفتار میکنم که اصلا از هیچی خبر ندارم ولی چراغ سبزی نشون نمیدم هر وقت پیشنهاد داد اون موقع اوکی میشم

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

ی پسر خوشش بیاد هر جور شده بیان میکنه من خودم رو عادی نشون میدن میزنم کوچه علی چپ شاید توهم ذهنی من ...

منم دقیقا مثل توعم میگم نکنه بفهمه منم ازش خوشم میاد بعد نگه من ضایع شم🤣🤣

منم دقیقا مثل توعم میگم نکنه بفهمه منم ازش خوشم میاد بعد نگه من ضایع شم🤣🤣

ببین من طبق تجربه میگم بفهمند ازش خوشت میاد ی جوری دیگه میشن..کلا پسرت دنبال دختری دست نیافتنی هستن ..صبر کن اگه خدا صلاح بدونه خودش ردیف میشه اگه و نه خودت رو درگیر هیچی نکن

اگه پسری ازم خوشش بیاد باهاش بازی روانی راه میندازم 😹اگه منم ازش خوشم بیاد باهاش صحبت کردنو ادامه م ...

منم همینجوریم با خودم میگم شاید طرف اصلا دیوونس شاید ۱درصد کن اشتباه کردم یهو نکنه بفهمه منم ازش خوشم میاد بعد نیاد نگه من سنگ رو یخ شم🤣🤣عادیم معمولا

ولی بعضیا انگار منتظر چراغ سبزن

منم همینجوریم با خودم میگم شاید طرف اصلا دیوونس شاید ۱درصد کن اشتباه کردم یهو نکنه بفهمه منم ازش خوش ...

ببین اونی ک ازت خوشش بیاد میگ حتما بهت ولی اونی ک نمیگ یا تو ابنمکی کلا یا مدل برخوردش با همه دوستاش همینه  

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

ببین اونی ک ازت خوشش بیاد میگ حتما بهت ولی اونی ک نمیگ یا تو ابنمکی کلا یا مدل برخوردش با همه دوستاش ...

وای دقیقا موافقم  چیزی بوده منو تو خیابون دیده من اصلا نمیدونستم کیه خودش رو اب و آتیش زده  .اما از اون ور پسری بوده و منتظر چراغ سبز بوده ن ب بازی بگیره وگرنه پسری و هدفدار و عمیقا خوشش بیاد هر طور شده بیان میکنه