2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌خوام مرغ خرد کنم بعد ظرفا رو بشورم بعد برم حموم

اووووووو پس ایشالله خورشید دراومد شما تازه میری تو تخت

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید

یه مهمونی دعوت شدم که قراره بعدده سال یک سری اقوام رو ببینم،دوست داشتم خیلی شیک و پیک برم مهمونی،متاسفانه این ماه کلی چک داشتیم واه دربساط نداریم،نه خودم لباس دارم نه دخترم،ازفکر به اینکه از کجا لباس گیربیارم خوابم نمیبره😮‍💨

اووووووو پس ایشالله خورشید دراومد شما تازه میری تو تخت

نه کارام تموم شد 

الآنم می‌خوام برم دوش بگیرم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

پسرم تازه خوابید.خسته و نالانم و میخوام خوابش سنگین شه برم حموم تازه

ریپلای نکن اگر ریپلای کردی و جوابتو دادم که هیچی اگر جوابتو ندادم بدون خیلی احمقی و من حوصله بحث با احمقا رو ندارم.

من سینما بودم

تازه نیم ساعت پیش فیلم تموم شد

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید