2777
2789
عنوان

چه مبلی برای خونه بچه داری بخر

39 بازدید | 5 پست

سلام دوستان نی‌نی‌سایتی

پسر من تازه یک سالشه و خیلی فعاله 😅 دنبال یه مدل مبل هستم که هم شیک باشه، هم اگه چیزی ریخت روش راحت تمیز بشه و زود خراب نشه.

شما تجربه‌ای دارید؟ چه مدل پارچه‌ای  بهتره برای خونه‌هایی که بچه کوچیک دارن؟

ممنون می‌شم راهنمایی‌م کنین 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم راحتی مثل ال ک کاور هم بکشی

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به رنگ و دکوراسیون خونت ببین چه رنگ تیره ای میاد ولی رنگ سورمه ای تیره یا طوسی تیره خیلی  قشنگه ! یه مدل بخر که اطرافش و پایین مبل ایمن باشه کنده کاری و تیزی نداشته باشه ک بچه وقتی میوفته سرش بخوره بهش! مبل کلاسیک و طرح استیل نخر! مبل راحتی حالت ال و یا حالت کاناپه ای از جنس خیلی خوب و محکم بخر که نشیمنگاه محکم داشته باشه که بچه میپره روش سریع خراب نشه