2777
2789
عنوان

زرشک پلو بدون رب

169 بازدید | 21 پست

خواهشاً کمکم کنید من میپزم ولی سفت میشه مث تالاری ها نرم نمیشه 

اول یه ساعت یا بیشتر مرغ و با پیاز دارچین و ادویه می‌زارم بپزه ,( دارچین و زردچوبه و نمک)بعد روغن سرخ میکنم نمک زردچوبه فلفل سیاه تفت میدم تیکه های مرغ و میچینم بعد حلقه ی پیاز و یکم دارچین و فلفل دلمه میچنیم رو مرغ و می‌زارم دوساعت سرخ بشه با شعله ی کم دو طرفش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو ساعت سرخ میکنی میخو ای سفت نشه :یا اول سرخ کن بعد بپز یا حتی اکه میخوای آخر سرخ کنی در حد چند دقیقه دو طرفشو سرخ کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من میخوام ادویه به خوردش بره و مرغ نرم باشه

اگه میخوای ادویه به خوردش بره روی گوشت قبل از پخت با چاقو شیار بزن

و اینکه مدل ربی خب به نسبت مدل های پخت دیگه مرغ سفت تره

نرم میخوای زعفرونی بپز

چخبره مرغ یکساعت از قبل بپزه

دارچینم نزن کدر میشه

مرغی ک یخ نباشه رو ادویه بزن سرخ کن(فلفل زردچوبه و نمک کافیه)

فلفل دلمه و پیاز و هویجم تفت بده

رب بزن حسابی تفت بده

بعدم آب جوش بریز و مرغ رو اضافه کن

به هیچ وجه آب سرد نریز 

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

نیاز نیس اون اول یه ساعت بزاری بپزه

در حد ۵دیقه تو اب قل بخوره و اون کف و کثیفیاش خارج شه کافیه حالا اگه خواستی تو اب برگ بو و یکم نمک بریز

بعد مرغارو بشور و سرخ کن بعدم سس روشو درست کن پیاز رنده شده و ادویه و فلفل دلمه ای و رب بعد با یکم اب بریز رو مرغا که دم بکشه

این بار اول مرغتو بیست دقیقا بجوشون و ابشو بریز بره و بشورش. 

اول تو تابه سرخش کن.  

همزمان تو یه ظرف دیگه پیازتو ریز خورد کن سرخ کن بهش رب و فلفل دلمه و ادویه و نمک بزن.  دو لیوان ابم بزن به سست. 

بعد که مرغات هردو طرفش سرخ شد این سس رو بهش اضافه کن و بذار بپزه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

من 

پیاز رو با ادویه و زعفرون و مرغ قاطی میکنم بعد تقریبا یه ساعت میزام تو یخچال بمونه

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.