2777
2789
عنوان

زرشک پلو بدون رب

169 بازدید | 21 پست

خواهشاً کمکم کنید من میپزم ولی سفت میشه مث تالاری ها نرم نمیشه 

اول یه ساعت یا بیشتر مرغ و با پیاز دارچین و ادویه می‌زارم بپزه ,( دارچین و زردچوبه و نمک)بعد روغن سرخ میکنم نمک زردچوبه فلفل سیاه تفت میدم تیکه های مرغ و میچینم بعد حلقه ی پیاز و یکم دارچین و فلفل دلمه میچنیم رو مرغ و می‌زارم دوساعت سرخ بشه با شعله ی کم دو طرفش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو ساعت سرخ میکنی میخو ای سفت نشه :یا اول سرخ کن بعد بپز یا حتی اکه میخوای آخر سرخ کنی در حد چند دقیقه دو طرفشو سرخ کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من میخوام ادویه به خوردش بره و مرغ نرم باشه

اگه میخوای ادویه به خوردش بره روی گوشت قبل از پخت با چاقو شیار بزن

و اینکه مدل ربی خب به نسبت مدل های پخت دیگه مرغ سفت تره

نرم میخوای زعفرونی بپز

چخبره مرغ یکساعت از قبل بپزه

دارچینم نزن کدر میشه

مرغی ک یخ نباشه رو ادویه بزن سرخ کن(فلفل زردچوبه و نمک کافیه)

فلفل دلمه و پیاز و هویجم تفت بده

رب بزن حسابی تفت بده

بعدم آب جوش بریز و مرغ رو اضافه کن

به هیچ وجه آب سرد نریز 

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

نیاز نیس اون اول یه ساعت بزاری بپزه

در حد ۵دیقه تو اب قل بخوره و اون کف و کثیفیاش خارج شه کافیه حالا اگه خواستی تو اب برگ بو و یکم نمک بریز

بعد مرغارو بشور و سرخ کن بعدم سس روشو درست کن پیاز رنده شده و ادویه و فلفل دلمه ای و رب بعد با یکم اب بریز رو مرغا که دم بکشه

این بار اول مرغتو بیست دقیقا بجوشون و ابشو بریز بره و بشورش. 

اول تو تابه سرخش کن.  

همزمان تو یه ظرف دیگه پیازتو ریز خورد کن سرخ کن بهش رب و فلفل دلمه و ادویه و نمک بزن.  دو لیوان ابم بزن به سست. 

بعد که مرغات هردو طرفش سرخ شد این سس رو بهش اضافه کن و بذار بپزه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

من 

پیاز رو با ادویه و زعفرون و مرغ قاطی میکنم بعد تقریبا یه ساعت میزام تو یخچال بمونه

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792