2777
2789
از ته قلبم برات دعا کردم از ته قلبتون اگر می‌بینید کامنتمو دعا کنید برام سخت خسته هستم و نیاز به یک ...

مرسی گلم 

خداروقسم دادم به بزرگیش تو همون دانشگاهیی ک مدنظرته و با رتبه عالی قبول بشی 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله حاجت روا بشي ميشه براي حاجت قلبيم و كسب و كار شوهرم دعا كني ممنون ازت 🥲

رو چشمم 

براتون ایت الکرسی هم میخونم 

عزیزم من خیلی ناراحت و افسرده ام کسی نمیدونه چقدر روزایی سختی رپ دارم میگذرونم

از یه نفر خوشم اومده که اون اصلا منو دوست نداره و اصلا بهم نمی‌آیم احتمالا معتاد باسه دعا کن از دلم بره بدون اینکه کسی بفهمه دوسش دارم و یه عشق واقعی ام براک پیدا بشه چون خیلی تنهام و بتونم درسم رو بخونم و مامان و بابام هم سلامت باشند

عزیزم من خیلی ناراحت و افسرده ام کسی نمیدونه چقدر روزایی سختی رپ دارم میگذرونماز یه نفر خوشم اومده ک ...

رو چشمم برات ایت الکرسی هم میخونم ولی برای از بین رفتن عشق از دلتون نماز اول وقته خیلی جوابه