2777
2789

همش میگن بچه بیار میدونن پسرشون ی قرون پول تو جیبش نیست ولی عمدا میگن اذیت کنن ولم نمیکنن مادرشوهرم برا دختراش میگه همه چی باید فراهم باشن بعد بزایید ولی برا من میگه نه با سختی هم شده بزا ی جواب دندون شکن مودبانه میخام که خفه شن

خودت چیزی نگو بزار شوهرت جواب بده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اره دست رو دلم نذارین منم خیلی دلم میخواد اما پسرتون میگه نه شرایط مالی سو ندارم 

برام سخته ماهی یمی دومیلیون پول پوشک و دستمال مرطوب و ویتامین و.....بدم 

بعد هم خودتو ناراحت نشون بده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مادرشوهر من دائم میگفت بچه بیار خودم بزرگش میکنم وقتی بچم دنیا اومد حتی یک ساعتم نگهش نداشت گفت پسرم برام چیکار کرده که بچش بخواد بکنه. منم کم تجربه بودم وتو شهر غریب یه آرایشگاه نمیتونستم برم. گذشت الان بچم بزرگ شده و من دوباره هرجا بخوام میتونم برم دوباره چند روز پیش میگفت یدونه دیگه بیار خودم کمکت میکنم منم فقط لبخند زدم ونگاهش کردم

مادرشوهر من دائم میگفت بچه بیار خودم بزرگش میکنم وقتی بچم دنیا اومد حتی یک ساعتم نگهش نداشت گفت پسرم ...

خیلی عوضی ان اینا اتفاقا به من نمیگن کمکت میکنیم میگن بیار مادرت کمکته بعد خودمون هنوز ماشین و اینا نداریم تا خرخره زیر قرضیم بعد میگن ماشین باباتم هست