2777
2789

نصف شبی عذاب وجدان گرفتم🫤😂

کار سختی نیست 

پیج فروشگاهی دارم 

باید روزی حدودا ۳ تا۵ ساعت بشینن وسایل بندازن توی کارتن چسب بزنن همین 

هر ۳۰ روز مفید رو ۶ میلیون تا۷ میلیون میدم بهشون

( روزانه حساب میکنم 

خوبه بنظرم 

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منصفانه است اما باید ۲۸ روز رو حساب کنی

هزینه بیمه رو نصفش رو باید بهشون بدی یا اینکه بیمه اشون کنی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید

5 ساعت یکم زیاده اگه میتونی یه مقدار بیشترش کن دعات میکنن 

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید
اره درست میگی باشه بنظرت روزی ۳۰۰ خوبه

راستش نمیدونم زیاد سررشته ندارم درباره حق و حقوق نیروها 

خودم قانعم پرستار دو تا کوچولوام اگه بگم چقد میگیرم برگات میریزه ولی من مجبورم به خاطر شرایطم چیزی نگم و بسازم 

بیشتر ببینید
راستش نمیدونم زیاد سررشته ندارم درباره حق و حقوق نیروها خودم قانعم پرستار دو تا کوچولوام اگه بگم چقد ...

عزیزم درست میگی اگ میشه با صاحب کارت صحبت کن بیشتر بهت بده من سعی میکنم توی کارم وجدان داشته باشم

به نظرم کمه اگ سودت خوبه بیشتر بده روز کاریم ۲۶ روزه در ماه

همکارم به نیرو کار بسته بندیش ماهی سه میلیون میده😣😣

من سعی میکنم نیروها راضی باشن ک برکتش برگرده به کارمم