2777
2789
عنوان

بهترین چواب برای اون ادمای پزو چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست

یه گوشت در باشه یکی دروازه عروسی هم ک رفتی خودتا خیلی خوشحال نشون بده ک بعدا نگن حسود بود چون عروسی ما بهتر بود دیگه بدون حالا حالاها این حرف ها و مقایسه ها هست ما خودمون عقدمون با یکی فامیل های شوهرم تقریبا تو یه فاصله بود هنوز ک هنوزه بعد ۱۱ سال دارم مقایسه میشم بااینکه کاری ب کارشون ندارم و خونم خیلی ازشون فاصله داره هنوز اونا میزنن تو سرمن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جالب اینه ک اینا رو اقوام نمیگفتن خواهر دوماد میگفتن

میگن شاه بخشیده شاقلی نبخشبده همینه ها داماد رفته سر خونه زندگیش خواهره ولکن نیست معلومه خیلی بیکاره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اصلا دوست ندارم تو مراسمشون حضور داشته باشم اما خیلی رابطه نزدیکی بهم داریم و اگه حضور پیدا نکنم قطع ...

وا دیونه شدی 

بهترین لباستو بپوش برو هرکیم زر زد صبر نکن زر زدنش تموم بشه همون لحضه حرفشو قطع کن با قاطعیت جواب بده 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خانواده شوهرت این مقایسه ها رو میگن؟

نه  خانواده شوهرم مقایسه نکردن چون ب نفعشون نیست چون میدونن اگه مقایسه کنن خودشون توی هدف قرار میگیرن چون خود خانواده شوهرم کمکمون نکردن ولی صفر تا صد مراسمات اون خانواده با بابای دوماد بوده.. اونایی ک الان میخوان ازدواج کنن زندگیشونو با ما مقایسه میکنن میگن مال ما بهتر بوده.. یکی نیست بهش بگه شما هم اگه بچتون رو ول میکردین ب امون خدا و همه هزینه ها روی دوش دوماد بود جشنشون از ما بدتر میشد

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
نه خانواده شوهرم مقایسه نکردن چون ب نفعشون نیست چون میدونن اگه مقایسه کنن خودشون توی هدف قرار میگیر ...

خب عزیرم بهشون بگو ما مستقل بدون کمک عمل کردیم ولی خوبیش اینه به کسی اجازه دخالت نمیدیم کسیم صرف کمک کردن بهمون بخودش اجازه دخالت نمیده مستقل بودن این سختیارو داره کیفیت پایین ولی خوبیاش خیلی زیاده این بهترین جوابه 

وا دیونه شدی بهترین لباستو بپوش برو هرکیم زر زد صبر نکن زر زدنش تموم بشه همون لحضه حرفشو قطع کن با ق ...

والا بخدا خیلی ناراحتم الان دوباره میشم مورد تمسخر و مضحکشون که ها فلان تو بد بوده ولی مال ما بهتر بوده.. 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
والا بخدا خیلی ناراحتم الان دوباره میشم مورد تمسخر و مضحکشون که ها فلان تو بد بوده ولی مال ما بهتر ب ...

خو بگو اگه بد گذشت بتون ۵ دقیقه اول میرفتین مجبورتون کردم بمونید

با حالت شوخی

شوخی شوخی قهویشون کن چته بلد نیستی

من دعا میکنم آدمایه اینجور به مسیر زندگیم بخورن بعد تو از اینا فراری هستی😑😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌