2777
2789
عنوان

شوهرم شبا خونه خواهرش میخابه چون دزد رفته تو خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 7712 بازدید | 168 پست
متوجه نشدم یعنی چی؟فرضیه مسخریه اتفاقا چون بلده و به احتمال زیاد می‌دونه یه دختر تنهاست میره

عزیزم شما گفتی خواهرش تنهاست من به شوخی گفتم مگه استارتر چندتاست؟؟؟ یعنی چند نفره؟؟؟

خب استارتر هم تنهاست و باردار هم هست 

دزد هم اصولا وقتی کسی خونه هست نمیره خونش و میبینی صبح که کسی خونه نبوده رفته و خیلی راحت می‌تونه آمار بگیره که الان استارتر تنهاست و خونه استارتر بیاد

خدایی شوهرتم تو بد شرایطی نمیتونه خواهرش ول کنه طفلی دختره نمیتونی بری یه مدت اونجا

شوهرم میگه بیا

ولی خب میدونم خواهره راحت نیست،چون این چند شب ک شوهرم میره ی تعارف هم نزده ک تو تنهایی بیا اینجا

ی اتاق بیشتر نداره

تو حالت عادی هم کسیو دعوت نمیکنه خونش

منم حاملم خب،تکرر ادرار دارم،عفونت دارم،مرتب گشنم میشه و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میدونم خواهرش هم حق دارهولی خب اون خونه خواهراش بهش چسبیده ولی من تو این محله تک و تنهاماز طرفی ...

خب عزیزم فعلا ک چاره این نیست این قضیه هم تازست 

بعد اون اونجا راحت نیست اینجا هم راحت نیست پس فرقی نداره اون بیاد اینجا کارت هم بیشتر میشه خودت بری بهتره 

فعلا تا ابا از آسیاب بیفته شوهرتم خسته میشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خواهرزاده هاش چه رنج سنی هستن 

اگه بزرگن خواهرزاده هاش که برن پیشش بهتره که

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
نصفش کن شوهرتو نصفش اینجا نصفش اونجامرد حسابی اینجارو با یه زن باردارول کردی خاهرتو چسبیدی چ فکری می ...

منم خیلی مسئله ای ندارم ب خواهرش یکم حق میدم ولی خب واقعا سخته تنهایی حتی خوابمم نمیبره

شوهرم میگه بیاولی خب میدونم خواهره راحت نیست،چون این چند شب ک شوهرم میره ی تعارف هم نزده ک تو تنهایی ...

اصلا قبول نکنی بریا زن حامله باید جایی که راحته باشه بعد اعصابت بهم میریزه روی بچه هم اثر میذاره 

منم خیلی مسئله ای ندارم ب خواهرش یکم حق میدم ولی خب واقعا سخته تنهایی حتی خوابمم نمیبره

اگر خواهرش عزیزه شمام عزیزی خب شاید اونم نمیترسه اگ میترسه بیاد خونه شما

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
عزیزم شما گفتی خواهرش تنهاست من به شوخی گفتم مگه استارتر چندتاست؟؟؟ یعنی چند نفره؟؟؟خب استارتر هم تن ...

وای حرفای میزنید خب تو محل اونا دزد زده دزد هم اصولا از همون محلست یا آمار خوبی داره الان بخوایم به این استدلالا بند کنیم باید منتظر باشیم هممونو دزد بزنه خب اونجارو دزد زده داداش رفته اونجا طبیعیه راهشم فقط یه چیزه به مدت این بره خونه این یا اون بیاد خونه این تا خیال مرده راحت بشه و یه فکری برای امنیت خونه بکنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بگو خواهرت ۳۰ سالشه یه فرد بالغه ،مطمعن باش اینکه میری اونجا میخوابی باعث میشه معذب بشه

اون‌تو رودربایستی چیزی نمیگه ولی تو دیگه‌همش اونجا نرو

شاید‌خواست یه لباس راحت بپوشه پیش تو نمیتونه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من کار شوهرت رو تایید نمی کنم ولی وقتی دزد میاد خونه آدم تا یکی دو ماه هیچ چی براش عادی نیست، یه استرسی میفته به جونش ، حق بده 

یک سال پیش خونه ما رو هم دزد زد ، من تا مدت ها وقتی می خواستم بخوابم حس می کردم یکی یه جا قایم شده و من بخوابم میاد بالا سرم 

یه کم زمان بده ، اون الآن مغز خواهرش درگیره 

از طرفی خودش غیرتی شده ، شوهر من غیرتی شده بود ، می گفت اینکه قفل و شکستن و اومدن تو حریم خصوصی آدم خیلی زور داره

یه کم بگذره عادی میشه، یه مدت یا صبوری کن یا همراهی کن باهاش

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚