2777
2789
عنوان

من هم دلم میخواد با یکی حرف بزنم هم دلم میخواد تنها باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست
شما دختر خوبی هستی وگرنه من تمام کمبود های دوست دخترمو جبران میکردم اما باز اون ولم کرد

ببین هیچ چیزی مطلق نیست

الان امضای من و رلم گفته بود وسط چت نگهش داشتم بهم یاداوری شه که نباید حساس باشم

قرار نیست ادما مطلقا بمونن باشما 

یکی خوشی میزنه زیرع دلش

یکی دیگه آستانه صبرش پر میشه

ایشالا ی دختر خوب هم نصیب شما میشه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*                                            "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخجون مشاور 😁 الان باید برم بخوابم بعدشم درس دارم درخواست میدم هرموقع وقت داشتم میتونم مزاحمتون بشم ...

مزاحم هستی البته بی نقطه اش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ببین هیچ چیزی مطلق نیستالان امضای من و رلم گفته بود وسط چت نگهش داشتم بهم یاداوری شه که نباید حساس ب ...

قربان شما محبت دارید امیدوارم شما هم فرد قابل اطمینانتون رو پیدا کنید و بهش تکیه کنید 

مشاور میشه گفت هستم 😊 بله قطعا تجربه هم داخل توصیه هام دخیله

خیلی استرس دارم

نمیدونم کارم درسته یانه

قراره پنهونی عشق ثابقمو ببینم

بپیچونم خوانوادمو

حالم خرابه

هم خوشحالم میبینمش

هم از یه طرف میترسم نقشه هام درست نشه و بفهمه 

خیلی استرس دارمنمیدونم کارم درسته یانهقراره پنهونی عشق ثابقمو ببینمبپیچونم خوانوادموحالم خرابههم خوش ...

این بحثی نیست که داخل جمع راجبش حرف بشه این یک بحث شخصی و خصوصی به حساب میاد عزیز ، اگه شما مشکلی ندارید من میتونم همینجا بهتون مشاوره بدم ولی خب برای خودتون بده که اینجا حرف دلتون رو بزنید