2777
2789

من بچه ها یکشنبه عمل کردم هیشکی نیومد کنارم حتی شوهرم عین خیالش نی دوشب که مش تو بینیم بود مردم و زنده شدم الان چشمام ورم کرده کبود پامیشم سرم گیج میره  این وضعییت کی درست میشه چقد طول میکشه خیلی حالم بده حتی نمیتونم ی غذلیی بپزم مامانم و خواهرام خونشون کنارمه ولی نمیان هرکی تو زندگی خودشه وسط اشغالای خونمون نشستم کی میتونم کارامو کنم دوتا بچه دارم با بدبختی فقط لباسشون رو میشورم 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول باید فکر میکردی ک کی کمکت میکنه....من خدا شوهرم رو حفظ کنه کمکم کرد خیلی...قبل رفتن سوپ درست کردم برای خودم غذا برای چند روز بچه ها و شوهرم پختم و فریز کردم....رفتم عمل اومدم مامانم اومد دید کار ندارم رفت...شوهرم بود پیشم اگ چیزی میخواستم میداد بهم ۴ روز بعد هم کامل اوکی شدم در حدی ک جارو برقی کشیدم خونه رو...خواهرمم با اینکه خونش با من ۳ دقیقه فاصله هست نه اومد نه زنگ زد...هیچی ک هیچی

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

شوهرت دوستت نداره

نگین اینجوری....بعضی از مردا درکشون پایینه طرف باید بهشون بگم برام فلان کار رو بکن.....بعصی ها هم تنبلی ذاتا

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

نگین اینجوری....بعضی از مردا درکشون پایینه طرف باید بهشون بگم برام فلان کار رو بکن.....بعصی ها هم تن ...

واقعیت رو گفتم

همین آقا مادرش مریض بشه ببین چه کارا که نمیکنه

ماما هستم با افتخار کوردم