2777
2789

دوباره ۱۰ ساله نمی‌شویم با آرزوی اسکیت داشتن ولی وقتی از پارک محله مان میگذرم آن کودک را می‌بینم چطور از اسکیت های رنگ و وارنگش تعریف میکند و می‌گوید قصد دارد در آینده اسکیت باز قهاری شود من لبخند تلخی میزنم جای آن حسرت درد می‌کند 

وقتی دخترانی را با موی باز سوار دوچرخه میبینم یاد آن روز میفتم که ازتو خواستم بابا برایم بخری ولی نخریدی نه اینکه پول نداشته باشی ها نه خودت نخریدی نگو از شانس من آن  ماشینت تصادف کردی ومن وقت نشناس یاشاید تو پدر نمونه سرم داد کشیدی دیگر بعدش هیچ گاه به تو نگفتم برایم دوچرخه بخر و توهم یادت نبود ومن آرزوی دوچرخه راهم به گور خواهم برد

ولی هنوز هم آرزو داشتم دستهایم را بگیری بغلم کنی چرا بابا 

بعضی چیزها هیچ گاه جبران نمی‌شوند 

در ۷۰ سالگی‌مان آرزو نمی‌کنیم که کسی که دوستش داریم کمی مارا دوست بدارد ولی میدانم یادمان خواهد ماند چقدر آن یک نفر را می‌خواستیم

در ۴۵ سالگیمان شاید دیگر نخواهیم یک بستی درسته خانواده را خودمان تنها بخوریم 

نمیدانم جهان چگونه رقم می‌زند ولی من دیگر به خود قول دادم هرآنچه یه ذره ای میتوانم بهبود دهم نگذارم حسرت بماند حسرت آدمی را پیر میکند

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍   درخواست دوستی نداریم آقا🙃  بفهم                                         امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده‌ گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی نذاشتم ونمیزارم ارزوهام ارزو بمونن

آفرین خوشگل خانم 

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍   درخواست دوستی نداریم آقا🙃  بفهم                                         امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده‌ گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،

بیشتر ببینید

به جای نگاه این تاپیک ترجیح می‌دم این نگاه همه گیر باشه که تو هر سنی که هستیم قدردان زندگی باشیم و اگر روزی حسرتی داشته‌ایم اجازه تبدیل شدن به عقده و مانع روانی شدن بهش ندیم.

به کارهای مورد علاقه مون که منع اخلاقی ندارند بپردازیم ، تا جایی که می‌شه بازی و تفریح رو امری کودکانه نکنیم و بدونیم حتما در بزرگسالی هم نیاز به ورزش، بازی و تفریح داریم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
بیشتر ببینید
ولی من تو ۴۵ سالگیم،آرزو دارم ی بستنی لیتری شکلاتی رو تنهایی بخورم

زر زدم بابا 

منم فک کنم همیشه همین مدلی باشم 🤣

بیشتر ببینید
به جای نگاه این تاپیک ترجیح می‌دم این نگاه همه گیر باشه که تو هر سنی که هستیم قدردان زندگی باشیم و ا ...

❤️

زیبا بود 

قصد دارم بعد تموم شدن درس اسکیت یاد بگیرم 

بیشتر ببینید