2777
2789
عنوان

خوبی و بدی شوهر همسن

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 53 پست
همه اینطوری نیستنشوهر من ۵ ماه ازم کوچکتر هسولی آنقدر آنقدر آنقدر با سیاست و زرنگ و آدم شناس هس که ...

همه شکل هم نیستن 

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

همسن بودن مرد بنظرم یه حسی میده نمیشه خیلی ب یک مرد تکیه کردبعدشم تو موقع شرایط سخت خیلی نمیتونند کن ...

اره نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر مردا همینن ربطی به سن نداره، بیشتر به شخصیت شون ربط داره، ولی اینایی که خیلی فاصله سنی دارنو اص ...

۱۰سال تفاووت سنی مشکلات خودشو داره 

همسن بودن هم مشکلات خودشو داره

اصلا همسن قبول ندارم به نظرم یه دختر خانم بیست ساله عقلش کاملتر از پسر بیست ساله هست

خیلی زیاد 👏🏼👏🏼

🤣🤣🤣🤦‍♀️خدایی خیلی خوبه ن؟من بعضی وقتا بهش عهههه لعنتی کی بزرگ شدی؟ میگه بچه ها ی روزی بزرگ میشن ...

والا من ک عشق میکنم باهاش بخدا.

اصن جدای از فهمیده بودنش اونقد درک و شعور داره ک خداس اصن.فک کن من کار اشتباهی میکنم ک صدرصد خودم مقصرم بعد اون از خودش ناراحت میشه میگه من حتما یجا کم گذاشتم یا حواسم نبوده ک تو اشتباه کردی....انقد عشقه این ادم