2777
2789
عنوان

کسی تونسته عشق اولشو فراموش کنه ؟؟؟

9081 بازدید | 58 پست
نمی دونم چرا چند وقت یک بار یاد عشق اولم میفتم . یه نی نی کوچولو و خوشمل دارمممم . اما شوهرم اونی که همیشه ارزوشو داشتم نیست . به بحثی میشه دلم میگیره یاد عشق اولم میفتم . شاید خیلی از شماها که این پست و میخونین خوشتون نیاد و از منی که نمیشناسین بدتون هم بیاد . اما واقعا دست خودم نیست , ادم پستی هم نیستم . به بچم هم فکر می کنم . اما این فکرا اذیتم میکنه .
از شوهرم داره بدم میاد . هر چند وقت یک بار تو خودم میرم و ساکت میشم به طوری که هیچکی نمیتونه بفهمه چمه حتی خودم .
همیشه اینجوری که میشم شوهرم میگه که واسه بچه کم نمیزاری پس چرا واسه من ؟؟؟ خیلی زرنگه , همیشه ارومم می کنه بعد که من اروم میشم از زیر زبونم حرف میکشه . میترسم یکوقت حرفی و که نباید بزنم , بزنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هم هیچ وقت عشق اولم رو فراموش نکردم بلاخره هر زمانی واسه خودش قشنگه من هر وقت یاد اون دوران میوفته خنده رو لبام میاد بللخره زندگی همیشه اونجوری که ما میخوایم نیست نه من هیچ وقت از اینکه کی یاد گذشته بیوفته ناتراحت نمیشم حتی شوهرم بلاخره این چیزی که ممکنه برای هر کسی پیش اومده باشه
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
راستی تو الان یه شوهر خوب داری و یه کوچلو دوست داشتنی هر وقت فکر قدیما اوفتادی به روزهای قشنگی که با کوچلوت و شوشو داری بیوفت
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))