2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام براي پيدا كردن روانشناس خوب لطفا به سايت سازمان نظام روانشناسي و مشاوره مراجعه كنيد و روانشناسان داراي پروانه رو پيدا كنيد،‌ ميتوينن از اونجا خدمات بگيرين، حتما از روانشناساني استفاده كنيد كه پروانه اشتغال داشته باشند.

1) پروانه اشتغال تخصصي

2) فعاليت در مركز روانشناسي نه دفتر خودشون ميتونه كمك كنه كه مسئله شما رصد بشه و يه ناظر در مركز بر فعاليت روانشناس نظارت داشته باشه

3) تعرفه بر اساس نظام روانشناسي

من مركز روانشناسي و مشاوره شيوا رو بهتون معرفي ميكنم، هم مجوز هاي لازم رو داره،‌و هم روانشناسان زيادي داره بيش از 120 نفر كه همگي پروانه دارن، ميتونين از طريق سايتشون اقدام كنيد، و پيگيري كنيد، و تعرفه شون هم بر اساس تعرفه نظام روانشناسي و مشاوره است. آنلاين هم دارن..

شماره تماس: 09384903280-02188257030

سلام  

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

سلام دوستان من از طریق نی نی سایت با دکتر امین پاکزاد آشنا شدم برا پسرم که مشکلات افسردگی داشت حدود 4 ماه مداوم تحت نطر بودن خیلی مشاوره ها موثر بود10جلسه هم با دستگاه نوروفیدبک در کلینیک مستانه توصیه کردن  و خودشون نظارت میکردن و برنامه ها رو برا دستگاه مینوشتن خدا حفظ که واقعا زندگی خانواده رو نجات دادن ارزوی سلامتی براشون دارم توصیه میکنم با ایشون مشاوره بگیرید تلفن محل کارش 09936380016هست  انلاین هم ویزیت میکنه .

سلام دوستان من از طریق نی نی سایت با دکتر امین پاکزاد آشنا شدم برا پسرم که مشکلات افسردگی داشت حدود 4 ماه مداوم تحت نطر بودن خیلی مشاوره ها موثر بود10جلسه هم با دستگاه نوروفیدبک در کلینیک مستانه توصیه کردن  و خودشون نظارت میکردن و برنامه ها رو برا دستگاه مینوشتن خدا حفظ که واقعا زندگی خانواده رو نجات دادن ارزوی سلامتی براشون دارم توصیه میکنم با ایشون مشاوره بگیرید تلفن محل کارش 09936380016هست  انلاین هم ویزیت میکنه