2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4533 بازدید | 95 پست
سلااام عزیزم خوبی؟

سلام عزیزم ممنون خداروشکر شما خوبی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریالتی شو هست ؟تو کدوم پلتفرم میذاره ،دلستانش چیه

ترکیه ساخته ماهواره میزارع 

ولی ما از یوتیوب میبینیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
من با این نظریه مخالفم ک سناریوس چون خیلی طبیعی بازی میکنن یارو بازیگر ب اندازه اینا طبیعی نیس اینا ...

بخاطر مول هر کاری میکنن ولی طنلز میگفت جو برنامه یه جوری بود بشینیم نظر بدیم راجب رابطه های بچه ها تحلیل کنیم رفتارشونو بعد صحبت کنیم در مورد اون

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بیشتر ببینید
نه عزیزم این مدل برنامه ها زیر پایه سناریو داره ما بقی دست خودشون

نه نیست من مثل همین برنامه رو دیده بودم با این تفاوت که ادما اونجا هول نبودن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ترویج هرزگیه، هر یه ویو که توسط ما بخوره شریک گناهشون هستیم

یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                             تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                         دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

بیشتر ببینید
همه می‌گند مزخرفه همه هم نگاه می‌کنند🤣

من ناراحتم چرا شنبه یکشنبه پخش نمیشه🤣🤣🤣به خدا اندازه دو سال گذشت این دو روز 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بیشتر ببینید
سلام عزیزم ممنون خداروشکر شما خوبی ؟!

عزیزمی

پروفایلت و عوض کردی خاطر مون تو تاپیکا نمیبینمت الان دقت کردم به نام کاربریتون یهو گفتم اعععع 

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
من ناراحتم چرا شنبه یکشنبه پخش نمیشه🤣🤣🤣به خدا اندازه دو سال گذشت این دو روز

وای🤣 منم خودم تقریبا نصفش رو دیدم

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

عزیزمیپروفایلت و عوض کردی خاطر مون تو تاپیکا نمیبینمت الان دقت کردم به نام کاربریتون یهو گفتم اعععع

اره عوض کردم اونم چند بار 

ولی من حواسم هست بهت میبینمت 

و کاربری و خودت رو هم دوست دارم ❤️

بیشتر ببینید
همه می‌گند مزخرفه همه هم نگاه می‌کنند🤣

دقیقا من فقط۱بار دیدم حالم بهم خورد ازهول بودنشون دیگه ندیدمش ولی تو ماهواره برنامه ایی دقیقا مثل همین بود ولی هیچکدوم هول نبودن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بخاطر مول هر کاری میکنن ولی طنلز میگفت جو برنامه یه جوری بود بشینیم نظر بدیم راجب رابطه های بچه ها ت ...

خب مگه ب پوله طرف باید بلد باشه چجوری بازی کنه ی مهارته دست خود ادم نیس اینا خیلی طبیعی ان من ی لحظه هم حس فیک بودن نگرفتم از هیچکدومشون