2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

09306097547 این شماره فالگیره  یکی دیگه برام معرفی کرد رایگانه دعا نویسه  من خودم تا حالا زنگ نزدم بهش‌شما زنگ زدین برا منم بگین چی گفتن 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

سلام وقتتون بخیر خواهشا پیش دعا نویس این چیزا نرید وقتی ما خدای مهربانی داریم که مستقیم میتونیم شکرگزاری کنیم و بااو در ارتباط باشیم وقتی خدا هست چرا از بندگان خدا کمک میگیری دعا نویسان اگه میتونستن قطعا برای خودشون یه کاری انجام میدادن و جز نابودی زندگی ادما چیزی نداره اگه تا الان دعا یا طلسمی گرفتین به جوب اب روان بنداز و به خدا بگو من از این دعا که بندگانت برای من نوشتن انصراف میدم 

عزیز اسم پیج یا شمارش نداری

شماره نداشت ایدی داشت که من بخاطر آیدی که داده بود اعتماد نداشتم حفظشم نکردم پاک کردم پیجم پرید از گوشیم نتونستم بیارمش دوباره .تازه گفت دعا ت میشه ۱۵ میلیون گفتم چه خبره به این خاطر پاک کردم از تلگرامم .